RSS 2.0

huvudvärkens hemmaplan
2012-05-29 22:38:09 | allmänt | Kommentera här! 1

Det är verkligen inte min tid just nu. Igår fick jag migrän som höll sig fast typ hela dagen. Idag har jag gått okring med huvudvärk, mått illa och är helt slut i kroppen. Jag antar att det är för att jag äntligen får slappna av helt för första gången sedan jullovet. Det har varit så mycket med företaget att jag knappt har stått pall. Så nu när jag äntligen kan slappna av så forsar sjukdomarna fram. Livet enligt en sjukligt stressad person.
Ser inte så ljust ut inför morgondagen. Det suger verkligen med tanke på att jag missar det roliga vi har planerat att göra med klassen. Varför ska jag bli sjuk dom sista veckorna innan studenten. Ja det är ett mysterium.
Nu ska jag försöka att sova bort alla bekymmer. Godnatt!

tisdag
2012-05-29 13:31:16 | allmänt | Kommentera här! 0

Min delikata lunch bestående tortillabröd, sallad, gurka, svarta oliver, salsa mediumstark och créme fraiche med soltorkade tomater och fetaost. D-E-L-I-C-I-O-U-S! Så nu är min mage glad under ett par timmar framåt.
Har inga lektioner idag. Så nu ska jag sätta mig ute och läsa litegrann (måste hålla igång tankeknölarna) och försöka att få lite färg. Men det är rätt så monligt, så jag tvivlar på att de kommer att fastna någon färg på mitt kritvita ansikte. Men men. Det skadar aldrig att försöka.
Bäst att sätta igång!

ASOS-favoriter
2012-05-28 12:11:42 | mode | Kommentera här! 1


Från och med nu, kalla mig för Sego-Bert!
2012-05-27 22:08:58 | allmänt | Kommentera här! 0

Det har verklien varit en underbart fin dag idag! Varmt och somrigt! Men tyvärr så har min kropp inte vant sig vid värmen än, så jag har svettats som en gris hela dagen. Jag blir också väldigt dåsig när det är varmt. Har varit påväg att somna flera gånger.
Det här har jag gjort idag:
- Bättrat på den obefintliga brännan
- Ätit alldeles för mycket fika
- Städat mitt rum
- Ätit
- Klickat hem ett par skor
Helt ok dag ändå. Men nu ska jag avsluta den och försöka sova i mit alltför varma rum. Kommer att bli en riktig utmaning!
Godnatt ♥

mina studentskor
2012-05-26 15:00:00 | mode | Kommentera här! 0


Lördag
2012-05-26 10:36:16 | allmänt | Kommentera här! 0

Holy macaroni!
Jag har försökt att blogga under två dagar utan att det har funkat! Men nu ääääntligen kan jag visa det jag hade tänkt att visa tidigare. Men nog om det. Snart ska jag bege mig mot stan. Måste inhandla en morsdagspresent och är jättesugen på att titta runt bland alla nyheter som finns i butikerna. Tur att man får pengar snart! Men de kommer nog att hamna på lite grejer från ASOS.
Ha en bra dag!

jag lär mig aldrig
2012-05-23 22:33:04 | allmänt | Kommentera här! 0

Har pysslat med lite bilder till fotografiska som jag har imorgon. Jag är seröst helt bedrövlig när det gäller att använda min tid. Har gjort klart två uppgifter eftersom allt ska vara klart imorgon. Uppgiften med bilderna ovan började jag på idag, även om jag har haft typ 2 månader på mig att göra den. Likadant är det med den uppgift som vi ska redovisa imorgon. Det är helt otroligt vad odisciplinerad jag är!
Nu måste jag sova! Efter att ha fotat och redigerat ca 10 bilder under 4 timmar så är jag rätt så trött!
Godnatt!

Lets try again!
2012-05-23 18:25:15 | allmänt | Kommentera här! 0

Jag vet att jag har sagt det flera gånger, men NUUUUUU ska jag VERKLIGEN försöka att hålla igång bloggen. Mycket med tanke på att jag snart är fri från skolan och alltså kommer att kunna blogga om lite roligare grejer istället för "Hej! Idag har jag varit på skolan. Jag gjorde en kopp. Sedan slutade jag". Men men, jag känner mig själv och vet att jag är sååå lat och knappt orkar bry mig om någonting alls just nu. Så vi får se hur det går!

Bara 16 dagar kvar till studenten! Helt sick!

fest fest bara fest
2012-05-17 17:56:40 | allmänt | Kommentera här! 0

Pappa fyller 50 år idag och under dagen så har släkten och lite andra varit här och fikat. Nu är det snart kväll och nu är det andra bullar. Rättare sagt, bullarna är bortstoppade. Nu ska de ut god mat och jordgubbsvin!
Vi får hoppas på att vi får lite besök snart. Annars kommer vi att få äta ihjäl oss!

recension - Garnier BB cream Miracle Skin Perfector
2012-05-15 19:15:37 | mode | Kommentera här! 0

Köpte Garnier BB cream Miracle Skin Perfector i helgen och använt den sedan dess. Så jag tänkte ge er som har kikat in denna produkt en liten recension på den.

Såhär står det på förpackningen:
"Miracle Skin Prefector är en ny generation hudvård. BB-cremen baseras på en all-in-one-teknologi och har både en vårdande och en omedelbar täckande effekt. Hela din skönhetsrutin förenas i ett enda steg. Formulan tillför huden fukt i 24 timmar och innehåller antioxiderande C-vitamin-derivat för att ge huden lyster. Den är också berikad med mineralpigment för att göra huden vackrare. Pigmenten fördelar sig omedelbart jämnt över huden för en felfri finish. Med SPF 15 för att hjälpa till att skydda mot skador orskakade av solens strålar."

Enligt Garnier så är denna mirakelkräm en produkt som har 5 effekter (tillsammans med SPF 15). Här nedan har ni min uppfattning om dessa effekter med hur bra det stämmer i en skala på 1-5.

Jämnar ut hudtonen
(4) - Hudfärgen får definitivt en jämnar färg. Men för att täcka det blåa kring ögonen och    finnar måste du använda concealer. Den jämnar ut, men täcker inte superbra.
Återfuktar (4) - Jag har en blandhy. Kring näsan och på hakan har jag fet hy, men jag har en torr panna och små torrfläckar över hela ansiktet. Den här krämen hjälper absolut med att återfukta de torra partierna. Men eftersom jag har fet hy också så blir den feta hyn tyvärr ännu fetare.
Korrigerar (3) - Har inte så mycket linjer, har skrattrynkor vid ögonen och sådant som inte är ålderstecken. Men jag kan se att linjerna jag har tunnas ut märkbärt jämfört med när jag har foundation. De försvinner inte helt utan suddas ut litegrann.
Ger lyster (5) - Ja denna produkt får mig att glänsa. Helt klart. Mer än någonsin. Men att glänsa kan ju vara både negativt och positivt. Personligen vill jag använda produkter som mattar ner min hud eftersom jag är rätt så blank i mig själv. Så för mig är lystern ett litet problem i detta fall. Hade gärna velat byta ut "ger lyster" till "ger matthet" istället. Så det är en smaksak.

Jag rekommenderar denna produkt till dig som:
- Har torr hy och som vill ha den återfuktat hela dagen och kunna ha smink också.
- Vill ge hyn lyster på ett enkelt och fräscht sätt.
- Inte orkar/har tid att sminka sig.
- Vill jämna ut hudtonen snabbt.
- Har en ljus hy och aldrig hittar rätt nyans på foundation.
- Har en hy som inte har så mycket finnar och därför bara behöver sminka sig lätt och naturligt.
- Vill spara tid på morgonen och ändå känna sig fräsch.
- Vill ha en realtivt billig produkt som räcker länge.

Jag rekommenderar INTE denna produkt till dig som:
- Har en naturligt glansig hy.
- Behöver något som täcker bra.
- Har fet hy.
- Trivs i mycket smink.

Till sist måste jag bara säga att det är så skönt att bara behöva smörja in huden snabbt och enkelt istället för att kämpa med att få sin foundation att bli jämn. Jag tjänar in mycket tid på morgonen och med ett bra resultat dessutom. Jag har nyansen "LIGHT", men den finns också i en mörkare nyans, "MEDIUM". Det som är jättebra är att även om krämen ser lite mörk ut (I know..kritvit norrlandsbo som man är) så bildas det inte den där skarpa linjen som det gör med en foundation. BB-creamen smälter in i huden och gör så att allt ser naturligt ut.
Jag hoppas att ni orkade läsa denna lååånga recension och även fick svar på en del frågor ni kanske hade angående produkten. Så nu är det bara att införskaffa denna produkt så snarast som möjligt!

Lycka till med BB-creamen!

Det tar sig....sakta men säkert
2012-05-14 21:42:57 | bilder | Kommentera här! 1


shop til you drop
2012-05-12 13:35:58 | shopping | Kommentera här! 1

| Stövlar och tygskor Skopunkten | BBCream ICA MAXI |
Följde med mamma och pappa på Solbacken idag och fick med mig dessa godbitar hem. Var bara tänkt att jag skulle köpa BB-krämen men det blev två par skor också (wooops hihi). Är mycket nöjd över dagens inköp med tanke påatt jag har letat land och rike efter en ljus BB-cream. Vars jag än har letat så har det bara funnits medium kvar. Men nu mina vänner är den i mina ägor. Ger en recension på den senare!
Mitt hår är en som en enda stor rishög, så det blir nog att kladda in det med en fet hårinpackning. Ju flottigare desto bättre! Folk ska tro att jag är vandrande ister efter min behandling. Mmmm..vilken finfin tanke.