RSS 2.0

transparent / pearls / luxury green
2012-03-31 17:32:09 | shopping | Kommentera här! 1



/ Skjortklänning BikBok / Halsband Gina Tricot / Nagellack KICKS /

Tre nyheter i mina ägor. Halsbandet köpte jag igår och det andra köpte jag idag när vi var på stan hela familjen. Halsbandet har jag suktat efter i typ ett halvår! Hann inte beställa det när det fanns på hemsidan och NU, efter ett halvår, får de in det i butik i Skellefteå. Extremt sent kan jag tycka!

Skjortklänningen är såååå sjuuuukt fin! Hade tänkt att köpa en svart tidigare, men den tog slut. Tur det för denna färg är så mycket snyggare och passar klockrent med rött hår. OM jag valde att gå på balen så hade jag fösökt att hitta en klänning med samma färg. Grymt snyggt!


myskväll med gottigott
2012-03-30 19:56:28 | familj & vänner | Kommentera här! 0


lite skoproblem
2012-03-30 18:58:25 | mode | Kommentera här! 0

Tog en snabbis på stan och provade dessa potentiella skor till studenten. Vill för en gångs skull köpa några skor som jag kan ha sedan till vardags. Dessutom så är jag ingen höjdare på att gå i höga klackar och då är det bättre att välja några som man kan gå i (det finns inget mer pinsamt och fult än människor som inte kan gå i de skor de har på sig). Vi kommer ju också att gå och stå väldigt mycket, så jag vill ha ett par bekväma skor.
Men nu till den megasuperstora frågan. Vilken färg?? Det är finare med ljusa skor till sommaren, men man har mer användning för svarta skor. Dessutom så vet jag inte riktigt om den beigea färgen passar till den klänning jag förhoppningsvis kan klicka hem snart (måste komma in i min storlek först).
Vad tycker ni??

dagen då jag förstod att fiskpinnarna har lämnat mig
2012-03-29 20:26:23 | allmänt | Kommentera här! 0



Den här dagen gick rätt så fort. Hade typ ingen lektion på morgonen och kunde få en tidig lunch som innefattade min sista skolpizza för resten av mitt liv, eftersom jag tar studenten till sommaren. Livet är hårt alltså. Hur ska jag klara mig utan skolans fiskpinnar t.ex.? Detta kommer att bli en kamp!

Har väldigt ont i magen. Var nog inte så bra att ta pizzan med ost på + tzatsiki. Men vem vill ha en mjölkfri pizza som bara består av bröd, tomatsås, skinka och nada ost? Inte jag i alla fall!

För att dämpa mina magsmärtor och "ingen mer skolans fiskpinnar" - tårar tar jag en dusch. Måste ju fräsha till barret litegrann. Även om det är way past utgångsdatumet.

Ciao från en tjej som sjunger väldigt fint i duschen (true story)!


Jag ser ut som.......Emil i Lönneberga
2012-03-29 20:04:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Möttes av ett paket i postlådan och där låg denna efterlängtade mössa. Typ alla jag känner har redan fått sin mössa så jag började bli lite orolig över att hinna få den. För man vet ju aldrig om den passar eller inte.

Som tur var så passar den. Jag ser dock ut som Emil i Lönneberga när jag har på mig den. Fast en rödhårig Emil såklart. Vet inte riktigt hur jag ska ha håret, det finns inte så mycket att jobba med. Men jag tror att jag löser det på något sätt. 

Det börjar faktiskt pirra litegrann nu. Inte länge kvar.. 





nytt i garderoben
2012-03-29 17:53:17 | shopping | Kommentera här! 0



Köpte denna goding i lördags. Har länge suktat efter den eftersom jag har kikat in den som en galen storsint professor när den har visats på reklamen och på hemsidan. Har börjat granska varje plagg jag är sugen på att köpa intill minsta lilla detalj. Det ska inte komma in något i min garderob som jag inte är 100% nöjd med. Denna färgsprakande härlighet klarade av dessa granskningar. Därför så pryder den min klädhäst som en strålande stjärna!

Nämen så poetiskt det blev i slutet. Inte menat.

Är du sugen på att köpa denna topp och bli en medelsvensson som jag? Kika in på Gina Tricot.

Bakar muffins till hockeykvällen!
2012-03-28 18:58:42 | allmänt | Kommentera här! 1


It's time undersåtar!
2012-03-27 18:18:27 | allmänt | Kommentera här! 2

Nu är jag tillbaka efter ett hujedamig långt upehåll! Anledningen till detta spektakel är att jag har haft så mycket att göra at jag knappt har haft tid till att leva → inget att blogga om → inget bloggande. Men jag ska försöka ta mig tilbaka även om jag är rätt så ringrostig nu. Vi får se hur detta slutar, men jag hoppas att ni få som fortfarande är kvar följer med och att ni som har tappat intresset för min blog finner intresset igen.
Så vad sägs, låter ni mig göra ett nytt försök??

dagen som sådan
2012-03-08 23:03:17 | allmänt | Kommentera här! 1

Här får ni en resumé från min dag:
- Vaknade med en gigantiskt finne på hakan. Tror seriöst att den har planer på att äta upp mitt ansikte.
- Åt Bullens korv till frukost/lunch. Mmm gott!
- For till skolan och gjorde klart en kopp.
- Mådde jätteilla när jag kom hem. Troligtvis pågrund utav att jag inte hade ätit något mellan 9.00 och 16.00.
- Åt en helt okej middag. Köttet var då gott iallafall. Ganska obvious med tanke på att jag åt tre stora köttskivor.
- Tittat på Beauty and the Geek - finalen. Fattigt men asroligt program!
- Njutit av att jag är ledig imorgon. Inga koppar. Inga krav. Ingenting.

Koppen som jag gjorde idag ↓. Har gjort en tidigare med samma mönster, men den gick sönder. Så nu gjorde jag en till. För detta mönster ska banne mig visas upp på mässan!



Nu ska jag äntligen få sova ut! Guld värt!

Dagens arbete
2012-03-07 18:17:46 | Våra koppar | Kommentera här! 0


Njuter av solen....och Bullens korv
2012-03-06 14:42:51 | allmänt | Kommentera här! 0


I'm sorry!
2012-03-05 18:25:15 | allmänt | Kommentera här! 0

Oj har visst glömt bort bloggen nu under helgen. Woopps. Inte första gången. Hehe.
Idag var jag på skolan från 8.30-15.00 och gjorde två koppar. Det gick väldigt bra faktiskt! Har ökat min produktionfart med typ 100% utan att minska på kvaliteten. Det låter väl ganska bra?
Ikväll ska jag njuta av ledigheten och att jag har sovmorgon imorgon. Ska inte fara upp och jobba eftersom det inte finns någon kopp jag kan arbeta med. Men på onsdag ska jag dit.
Ha en bra måndagskväll!