RSS 2.0

stay tuned
2011-07-28 19:05:00 | allmänt | Kommentera här! 2

Kommer inte att blogga föränn jag har fixat en ny design. PUNKT.

grillat
2011-07-22 18:57:00 | allmänt | Kommentera här! 1



Just nu håller pappa på att fixa middagsmaten! Grillat måste vara det godaste som finns! Dessutom så har vi skaffat en korg som man kan grilla grönsaker i. Det blir sjukt gott! Grillad sparris är så gott att benen nästan darrar. MUMS!

Efter maten drar jag iväg till trästocks! Ska bli kul att träffa klasskompisarna och alla andra goa människor. Ses vi där??

colourblock
2011-07-22 18:23:00 | shopping | Kommentera här! 1



Ett nytt halsband hamnade i mina ägor igår. Grymt fint på! Lite colourblock sådär på sommaren är alltid kul! Är bara rädd att någon av pärlbanden ska gå sönder så jag får pärlor över allt. Finns en risk för det! Men förhoppningsvis är det tillräckligt välgjort så att detta inte händer.

Förresten, det kommer från H&M! Finns på rean för ca 40 kronor, värt!



god give me some money
2011-07-21 19:26:00 | | Kommentera här! 0



Det skär i hjärtat när jag tittar in på H&Ms hemsida. De har fått in jättesnygga kläder nu och jag har så lite pengar att de nästan är utom räckhåll för mig. Här går jag runt utan jobb och utan pengar! Det suger verkligen. Önskar att jag vann en miljon på en trisslott.

Har mycket kläder som jag har tänkt lägga upp på tradera. Men det tar så fasansfullt lång tid! Borde skaffa mig en robot som gör det åt mig. En till anledning varför jag måste vinna en miljon.

Hösten är verkligen den bästa modesäsongen!

snabb uppdatering från en seg tjej
2011-07-21 16:23:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Nu brinner det i knutarna. Ska bege mig ner till Bergsbykiosken för att träffa Emelie och hennes kille. Var inte direkt sugen på glass, men blir nog det när jag kommer dit. Glassarna är högre än Eiffeltornet och lutar lika mycket som lutande tornet i Pisa. Synd bara att de snålar med strösslet och toppingen! Och sedan så har de blivit dyrare. Detta gillas inte.

Nu måste jag kiiiilaaaa!

outfit
2011-07-20 18:40:00 | outfits | Kommentera här! 0



Idag har jag varit på stranden, stekt och bränt mig. Så nu ser jag ut som en vandrande tomat. "Glömde" ta på mig solskydd så jag får väl skylla mig själv. Du vet, "den svenska solen är inte så stark". Har nu börjat tvivla på detta citat.

Har just nu på mig ett nytt linne från Monki och nya shorts från H&M. För er som inte kan se vad det står så ska jag berätta att det står "D'accord" som tydligen betyder okej. Fick en liten franskalektion av Mimmi när vi var i affären. Alltid bra att kunna!

Nu ska jag äta och sedan bege mig ner till kanot för lite volleyboll och bad!

Mia och Elmira
2011-07-20 18:13:00 | allmänt | Kommentera här! 1

I tisdags for våra grannar iväg på semester, så då flyttade två krabater in till oss. Vi ska ta hand om dem tills de kommer hem nästa vecka. De tog hand om våra kaniner när vi var borta, så detta blir en liten gengäld. De är grymt söta, men måste vara de mest osociala djuren på denna jord. Tycker att marsvin är söta, men lite tråkiga.

De är lättskötta så det kommer inte att bli så svårt att ha dem här.



Visst är de söta!? Den ena heter Mia och den andra Elmira. Vet dock inte vem som är vem. Är och har alltid varit dålig på namn, så jag glömmer bort vad de heter hela tiden. Men jag antar att detta inte är ett så stort problem. Eller hur??


Lite random tips...
2011-07-19 13:00:00 | allmänt | Kommentera här! 0


Stöter hela tiden på massa med småproblem som sätter krokben för mig. Och för att stoppa krokbenen för er, tänkte jag ge er lite tips som gör att vardagen blir lite lättare.

Låt aldrig dina föräldrar köpa stolar med "spretiga" ben - I vårt kök har vi såklart ett par kökstolar. Dessa stolar snubblar jag på dag ut och dag in. Deras ben spretar lika mycket som mitt hår gör morgonen (väldigt mycket alltså). Har ramlat några enstaka gånger, men hållt på att ramla hundratals. Rena dödsfällan!

Spela aldrig volleyboll när du har en halstablett i munnen - På en träning som vi hade i vintras var jag förkyld och var där bara för att titta på. Men såklart kunde jag inte låta bli och spela litegrann med min kusin. Problemet var att jag hade en halstablett i munnen (med någon äcklig mintsmak) som jag råkade svälja när knappt hade haft den i munnen. Så den var ganska stor och fastnade långt ner i halsen. Jag kunde andas, så det var ingen fara, men jag rapade upp denna sjukt äckliga mintsmak i några sjukt jobbiga timmar efter det. Det var banne mig det äckligaste jag har varit med om. Så, om du så gärna måste ha en halstablett när du spelar volleyboll, välj en med god smak. Men undvik helst tabletten helt.

Ät inte popcorn i bilen - Popcorn ger smulor, smulor leder till städning, städning leder till tristess osv. Det säger sig självt helt enkelt.

Använd inte sminkborttagning med salicylsyra under ögat - En ny upptäckt. Efter man kladdat på lite mascara på de övre ögonfransarna och inte vill ha något på de nedre ögonfransarna (men har lite där ändå eftersom man har målat de övre) så vill man ta bort det. Jag gjorde misstaget att använda en tops insmord med sminkborttagning som innehöll salicylsyra. Det gick inte så bra. Fick en klick i ögat och det sved i typ en timme efteråt. Trodde jag skulle bli blind. Det blev jag inte. Men det var nära!!


Harry Potter
2011-07-19 10:17:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Igår var jag och såg sista Harry Potter - filmen och jag kan bara säga - Den var gryyyymt bra! Det känns lite tomt i kroppen nu när allt är över. Känns lite ledsamt. Jag har, som många andra, vuxit upp med Harry Potter - filmerna, så det blir bara så konstigt när det bara tar slut. Men det var en härlig avslutning! Den bästa filmen i serien! Om ni inte har sett den, SE DEN!

Idag ska jag vara med Emelie. Blir nog jättebra!

Ha en bra dag!

min shopping
2011-07-18 15:00:00 | shopping | Kommentera här! 2



Monki - 175 kr (50%)



BikBok - 149 kr (50%)



H&M - 150 kr (rea)



Monki - 150 kr



Monki - 150 kr vardera

Detta köpte jag när under min resa. Kunde lika gärna ha kommit hem med hela Monkibutiken om jag bara hade haft mer pengar. Men några plagg från Monki blev det i alla fall. Dessutom så stötte vi på lite "lyxigare" kläder på en H&M-butik i Göteborg. Det fanns massor med kläder som de inte får in i skellefteå, men tyvärr så var det väldigt dyra kläder (för mig), så det blev bara den rosa kavajen som var på rean. Den kostade 500 kronor nypris, men fick den för 150 krnor på rean. Värt!

Så nu har jag lite nya fräscha kläder i garderoben. Härligt med två nya shorts med hög midja. Blev inte så mycket färg, men jag känner att hösten snart kommer och då använder jag inte så mycket färg.

Linnet från Monki är min absoluta favorit just nu!

nu är jag tillbaka!
2011-07-18 13:26:00 | familj & vänner | Kommentera här! 0



Gårddagen spenderades med dessa två brudar + 2 till. Var först på stranden och stekte litegrann (har förlorat nästan hela min bränna eftersom det var antisolväder nästan hela resan söderut). Sedan kom tjejerna hit, vi bakade kladdkaka och såg Eurotrip. Askul film!

Idag ska jag hälsa på min mormor och morfar. Mormor ska fara till Umeå om några dagar och ta bort sin cancer som hon har på levern. Så jag vill gärna täffa henne innan hon far.

Ikväll blir det HARRY POTTER med los amigos på bilden ovanför! ♥

Påväg hem!
2011-07-14 20:43:00 | allmänt | Kommentera här! 2

Hej alla glada!
Har haft en liten bloggpaus nu under resan som ni troligtvis har märkt. Vi har gjort så himla mycket under resan och det har varit skönt att inte sitta fastklistrad vid datorn.

Igår var vi på Liseberg (första gången i mitt liv, även första gången i Göteborg). Det var grymt kul förutom att det var så sjukt långa köer! Ville nästan bara slå ner folket som var framför. Vi stod i ungefär en halvtimme för att få åka Balder. Men det var såklart värt det. Synd bara att man står i kö mer än man åker. Dessutom så fick jag ett åkpass (åka hur mycket jag ville), men hann bara åka 5 attraktioner (pågrund av köerna). Men det var kul så länge man kunde åka.

Har även shoppat några gobitar som snart kommer att pryda min framtida klädhäst. Vi ska på IKEA när vi passerar Sundsvall. Kommer att bli awsome!

Är det bara jag som tycker att lunchen är höjdpunkten när man är på IKEA??

SAKNAR ALLA MINA ÄLSKLINGAR I SKELLEFTEÅ!!