RSS 2.0

bättre tider skulle vara väldigt bra att ha just nu
2011-08-31 21:12:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Har varit lite fråvarande med uppdateringar hela veckan. Beror mycket på att jag är helt slut när jag kommer hem från skolan. Mår inte riktigt så bra just nu heller. Är trött hela tiden och plågas av min magkatarr mer än någonsin. När det blir mer i skolan kommer jag väl antagligen frätas upp inifrån. Den dagen den sorgen.

Har fått ett nytt jobb från pappa som är lätt som en plätt! Lättförtjänta pengar ännu en gång, kittlar finfint i kistan! Kommer att behövas. Väntar just nu på att få tillbaka pengarna som ASOS "tog" av mig igår. Hade jätteproblem med att använda en rabattkod och det slutade med att det blev något fel. Köpet blev regristrerat även om jag inte ville det. Så jag tog bort beställningen, men de drog pengarna ändå. Vi får se hur detta slutar! Är inte så glad just nu iallafall!!

Imorgon kommer troligtvis bli en segobert-dag, så jag går och lägger mig nu. Godnatt!

bruna nyanser
2011-08-31 18:36:00 | shopping | Kommentera här! 1



| Halsduk och mockahandskar från H&M |

Köpte detta igår + 2 Bh-ar eftersom jag hade fått lite klirr i kassan efter lönsamma auktioner på Tradera. Fick bland annat ca 500 kronor för min skinnjacka som jag köpte för 300 kronor. Snacka om bra deal...för mig! Men de pengarna räckte inte länge eftersom jag faktiskt, tro det eller ej, köpte några saker jag var i enormt behov av. Så nu har jag bara en väska och ett par svarta jeans med hög midja kvar i "måste ha" - högen.

Halsduken kostade 79 kronor och handskarna 149 kronor.

beställningen från elf
2011-08-30 19:25:00 | shopping | Kommentera här! 1

När jag kom hem efter skolan så hade elf-paketet anlänt i brevlådan. En mycket fin överraskning! Det är alltid trevligt när man får hem paket och speciellt sådana här paket. Ger er en liten minirecension över produkterna. Berättar säkert mer om dem senare, när jag har testat dem lite mer noggrant.





Mineral Lipstick - Det är en grymt fin färg på det. Färgen heter "cool coral" och är en blandning mellan rosa och orange. Den är lite mörkare än jag trodde att den skulle vara, men den är fin ändå! Ger inte så jttemycket färg, är lite mer som ett läppglans. Är väldigt nöjd med detta!



Foundation brusch - Ganska liten borste, men helt ok. Finns inte så mycket att säga. Får recensera den när jag har provat den. Använder för tillfället ingen foundation, men det kommer snart en tid när den behövs.



Super Glossy Lip Shine - Det orangea är sååå snyggt! Har länge velat ha ett oranget läppglans och har äntligen skaffat ett! Ger en lite diskret färg och gör läpparna superglossy (därav namnet..hehe)! Har inte provat det genomskinliga, men det bör nog vara lika bra det. Smakar dock lite wierd. Lite anis typ, lite lakritsaktigt. På en skala från 1-5: 5 poäng för utseendet på läpparna, 1 poäng för smaken.



Eyelid Primer - Har inte provat denna ännu. Jag hoppas innerligt att färgen passar! Börjar nästan undra om det finns något i den. Antar att det bara finns typ ett gram primer i den. Men förhoppningsvis räcker den ett litet tag i alla fall. Ska ju inte använda megastora mängder av den varje gång jag använder den. Blir nog bra i slutändan.



Eyelash Curler - En ögonfransböjare i något klumpig, men liten modell. Ryms rätt och slätt i byxfickan, nästan. Den där lilla korven i mitten är "extrakudden", bara så ni vet. Blir att inviga den imorgon. Spännande!

Om ni kanske har tittat på mitt kollage jag gjorde på min beställning så har ni också kanske märkt att det är något som saknas. Då har ni rätt! Trodde att det också skulle hänga med ett bronzing powder, men det verkar som att vi råkade trycka bort det från beställningen innan vi beställde. Så det kan gå. Den får väl hänga med i nästa beställning, när det blir en sådan.


metallskrotet är borta
2011-08-29 17:49:00 | allmänt | Kommentera här! 6



Nu är den borta!!!
Klockan 7.30 imorse smällde det! Tog rätt så ont när de tog bort den. Plattorna satt fast riktigt hårt på en del av tänder. Började även blöda på några ställen. Hehe, dramatiskt va?? Det är så sjukt skönt att ha borta den, men det ser konstigt ut när jag ler och jag har inte riktigt vant mig vid det ännu. Blev förvånad över hur vita tänderna är (är ännu vitare än på bilden) och jag fick inte heller några märken kvar från plattorna.

Känns nästan som att läppen är uppsvullen och extra tjock. Det är nog för att jag inte har kunnat känna tandköttet med läppen förut. Det är så mjukt, som ett litet lamm. Synd bara att man måste dras med en megastor nattandsällning i 5 år. Men det är något man får stå ut med om man vill att tänderna inte ska gå tillbaka till sitt ursprungliga läge.

Har tänkt att fixa lite före och efter - bilder, så ni får se skillanden. Vi får se när det blir, men håll utkik!

Vad tycker ni om mitt nya smile??

dagens outfit
2011-08-27 16:25:00 | outfits | Kommentera här! 1



| Tröja & Byxor H&M | Armband Nelly |

Gjorde misstaget att ta på mig svarta byxor och en varm stickad tröja när jag for till stan med familjen. Det var så sjukt varmt på Matfesten eftersom solen stekte oss som myror under ett förstoringsglas! Men jag kunde helt enkelt inte låta bli att använda den senast nyinköpta tröjan. Köptes av min lillasyster i början av veckan. Grymt skön, men grymt varm!

Hörde faktiskt en tjej som gick förbi mig säga till sin kompis: "Gud vilken snygg tröja". Alltid kul när ens klädstil blir uppskattad. Mimmi ( min syster) var däremot inte lika munter, med tanke på att det var jag som fick "credit" för tröjan när det är hon som har köpt den. Hehe.

Den finns på H&M!


öppen rygg
2011-08-25 19:00:00 | min garderob | Kommentera här! 0



Den här skitsnygga tröjan köpte min syster förra helgen. Det är sådana dagar man bara inte kan sluta älska sin syster...hehe. Men älskar henne hela tiden (i smyg) såklart.

Luftig och skön är den banne mig! Känner dock att den kan vara lite kall i vinter, men jag ska nog plåga mig igenom den perioden med den här tröjan ändå. Med en sammanfattning kan jag säga: snabba er att skaffa denna tröja innan den tar slut, eller skaffa en modeintresserad syster!


...
2011-08-25 16:26:16 | | Kommentera här! 0



Kör på en svartvit bild eftersom det blir så kontiga färger i mitt rum. För övrigt så ser min beiga tapet grönaktig ut i det dåliga ljuset i mitt rum. Så för att inte bli av en grön nyans väljer jag svartvitt. Klart slut!

Har haft en sååååå seg dag på skolan! Började en ny kurs, fotografisk bild A, vilket kändes som en ren och fin slapplinje. Läraren i den kursen är lite speciell, men verkar vara väldigt snäll och harmonisk. Citerar mimmie,  "Han ser fotogenisk ut."

Är så fucking slut just nu att jag tror att jag ska ta en liten powernap! Låter som en idé!

...
2011-08-25 16:26:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Kör på en svartvit bild eftersom det blir så kontiga färger i mitt rum. För övrigt så ser min beiga tapet grönaktig ut i det dåliga ljuset i mitt rum. Så för att inte bli av en grön nyans väljer jag svartvitt. Klart slut!

Har haft en sååååå seg dag på skolan! Började en ny kurs, fotografisk bild A, vilket kändes som en ren och fin slapplinje. Läraren i den kursen är lite speciell, men verkar vara väldigt snäll och harmonisk. Citerar mimmie,  "Han ser fotogenisk ut."

Är så fucking slut just nu att jag tror att jag ska ta en liten powernap! Låter som en idé!

mer smör på mackan??
2011-08-24 18:29:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Den här dagen har varit ganska seg. Jag får bara inte bli skoltrött redan! Då kommer detta år bli hard work work! Gjorde misstaget att inte duscha mitt hår imorse. I och med det så gick jag runt med flottigt hår + hjälmfrilla eftersom jag körde moppe. Ni kanske undrar varför jag inte körde bil och kanske även varför jag inte duschade. För det första så får jag dåligt samvete över att jag kör så mycket bil och aldrig har betalat bensinen en enda gång. För det andra så är jag så usel på att parkera att jag knappt får in bilen på en P-ficka på skolans parkering. Borde seriöst ta en parkeringslektion.

Och varför duschade jag inte?? Jo, för att jag duschade det igår. Där har ni svaret och den bittra sanningen! Mitt hår är numera toppproducent av Bregott (extrasaltat till och med). Så från och med nu, köp inte Bregott. För allas välmående.


min beställning från elf
2011-08-23 15:01:00 | shopping | Kommentera här! 1



Beställde inte så jättemycket eftersom jag har så lite pengar just nu. Köpte det jag kände att jag behövde. 
Synd att man inte kan beställa från deras "riktiga" sida eftersom det är dubbelt så dyrt på den hemsidan man är tvungen att beställa från om man bor i Sverige. Men det är såklart sjukt billigt ändå!

Detta beställde jag:
- Bronzing powder
- Ögonfransböjare
- Ögonlocksprimer
- 2 läppglans
- Läppstift

Det känns som att det var något mer, så det kan fattas något. Har ingen möjlighet att se beställningen. Kommer säkert att beställa där snart igen, när jag har fått mer pengar. Allt jag köpte kostade ca 100 kronor! Skulle säkert ha kostat tredubbelt så mycket hemma. Helt sjuka priser!




första skoldagen
2011-08-23 08:53:00 | allmänt | Kommentera här! 1



Efter långt övervägande så har jag beslutat mig för att ge en tumme upp för den här dagen. Tycker at det ska bli kul att fara till skolan och mötas av nya utmaningar. Är väldigt nyfiken på att få börja alla nya kurser! Nu är det bara ett år kvar! Ska kämpa in till döden!


Dagens plus och minus
2011-08-22 19:03:00 | allmänt | Kommentera här! 1



Dagens plus
+ Kunde hitta så pass många blåbar i skogen bakom vårt hus att det räckte till ett par gryyymt goda pannkakor.
+ Har äntligen dragit tummen ur röven och gjort en beställning hos Elf.
+ Finnarna håller sig borta (peppar peppar, ta i trä!!)
+ Mimmi köpte en snygg tröja idag! Ibland älskar jag att vi kan dela garderob!
+ Hamnade återigen på streetstyle (se min outfit här! och tryck gärna på gilla-knappen)
+ Ska spendera min sista night of freedom med fina Madde ♥

Dagens minus
- Följde med min syster till skolan, för att visa henne var hon skulle samlas, utan smink och megaflottigt hår. Sa till mig själv " jag ska inte behöva bry mig om hur jag ser ut, jag ska banne mig börja 3e året!". Efteråt var detta citat rena rama skräpet.
- Märkte senare att jag hade kört med övningkärningsskylten på (!!!). Inte nog med det. En körlärare (från körskolan jag körde på) såg mig köra förbi och körde bakom mig sedan. Så sjukt pinsamt!!
- Har nada aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Numbero uno problemo!
- Mina naglar bara spricker hela tiden och nu har jag även fått blåbär under dem, som inte går bort!

Nu ska jag bege mig till Madde, ha en fin kväll!