RSS 2.0

the first one
2012-10-22 20:25:00 | allmänt | Kommentera här! 1

 
Är ingen tedrickare, men nu när jag är förkyld är det verkligen ett måste. Te med smak av glögg fick värma mitt frusna inre nu under kvällen (bara för att det snart är jul). Har för en gångs skull börjat använda de koppar som jag har tillverkat själv. Och precis som jag har anat hela tiden så är de superbra! 
 
Koppen på bilden var den första koppen jag gjorde. Tycker nu att den är alldeles för tjock och ojämn. Men det är väl så med allt, vi utvecklas och gör saker med bättre och bättre resultat. Bara man inte förlorar sig själv helt så är utveckling ett rent och skärt underverk.

white light moments
2012-10-22 17:51:57 | allmänt | Kommentera här! 0

 
Dagen bjöd på tillverkning av gipsform, vanlig glasering och glasering inför Rakubränningen som tar rum imorgon. Är väldigt nyfiken på hur det blir! Taggarna som är på bilden är en del av mina saker som ska brännas imorgon, vilket förhoppningsvis till slut ska bli ett halsband! Om det går enligt planerna ska de få den här ytan.
 
dessutom så har det snöat för andra gången. Och jag klagar inte!

update
2012-10-21 22:20:03 | | Kommentera här! 0

Denna söndag var rätt så seg. Hälsade på farmor och farfar för att prata lite om resan med farmor (bara 6 dagar kvar nu!). Kan knappt tro det! Fick faktiskt lite pirr i magen när jag skrev min packningslista och det känns verkligen hur bra som helst!

Utöver det så har jag ätit upp gårddagens överblivna godis och längtat till denna stund då jag äntligen får sova och sedan fara till skolan imorgon bitti! Det är verkligen en dream come true! Förstår du inte hur jag kan vilja fara till skolan är det bara att vara sjuk en halv termin. Det ger skollängtan, tro mig!

clutches
2012-10-20 14:55:00 | mode | Kommentera här! 1

 
Älskar clutch-väskor, så jag antar att det är därför jag har en hel del i min samling. Det här är fyra favoriter som passar till väldigt mycket! Den med nitar och den svarta blanka är båda från Gina Tricot och nykomlingar. Köpte båda till reapris! Den randiga likaså. Den med svalor är från ASOS egna collection och har följt med sedan i somras. 
 
Börjar känna att det är nog med clutch-väskor för min del nu när jag faktiskt har totalt åtta stycken..
 

peela bort förkylningen
2012-10-20 10:24:58 | allmänt | Kommentera här! 0

 
Då var det lördag igen och här i kalla norrland så biter frosten i fortfarande! Väldigt vackert är det! Men jag kan fortfarande inte förstå att vintern faktiskt inte är så långt borta. Fast jag älskar vintern, så förstå mig inte fel, jag är bara oförberred inte missnöjd. 
 
Idag blir det att ta hand om kroppen! Har insett att jag har glömt bort mina fötter totalt! Så de ska få sig en rejäl omgång. Men ska även måla ögonbrynen och ögonfransarna, fixa naglarna, peela hela kroppen och mycket mer. Ska se ut som en nypolerad bil när denna dag slut!

Eyebrows and lipstick
2012-10-19 19:13:36 | skönhet | Kommentera här! 1

 
foto/redigering/modell: Jag
 
Det var länge sedan jag hade mycket ögonsmink på mig. Har målat ögonfransarna med pyttlite mascara någon gång sådär, men jag känner mig inte speciellt fräsch i mascara. Har istället lagt fokus på ögonbrynen för det mesta och ibland piffat upp outfiten med ett läppstift. Men ingen mascara! 
 
För mig känns det bättre att bara göra en bra bas, fylla ögonbrynen och då och då sätta färg på läpparna. Easy, breezy, beautiful helt enkelt!

Sequin
2012-10-19 18:11:00 | shopping | Kommentera här! 0

 
Ny paljettkrage från H&M. Älskar de multifärgade paljetterna och den mjuka formen! Är en favorit i smyckeslådan just nu. Fast det är inte så konstigt med tanke på att jag inte är en smyckestjej. Gillar bäst att vara helt ren från glittrande och dinglande smycken. Men denna krage kan inte ens jag tycka illa om!
 
 

19-10-12
2012-10-19 14:02:23 | allmänt | Kommentera här! 0

 
Är så extremt uttråkad! Och vet ni vad jag gör när jag är uttråkad? Då lagar jag en lite mer tidskrävande mat eller bakar något. Så idag valde jag att göra en paj, som blev jättegod! Höll dock på att ge upp efter halva vägen till färdig produkt eftersom mitt hjärta dunkade lika fort som om jag hade sprungit ett maratonlopp. En liten gest från min kropp som säger "FÖRBANNADE LINN, GÖR EN VANLIG HEDERLIG VARM MACKA FÖR EN GÅNG SKULL".
 
Trots steget närmare en hjärtinfarkt så satt pajen riktigt bra i magen. 
 
 

närmar mig friskare tider
2012-10-18 14:38:01 | allmänt | Kommentera här! 0

 
Var på vårdcentralen idag och fick goda nyheter. Min infektion som jag hade i kroppen är borta, så nu är jag bara sjuk för att jag har ett vanligt förkylningsvirus. Yeeeey! Det var länge sedan jag hade en vanlig hederlig förkylning som ger upp efter en vecka. 
 
Skönt att veta att jag troligtvis kommer att vara frisk till resan. Fast jag måste såklart vara riktigt försiktig och inte vistas med människor innan jag känne mig helt frisk från denna förkylning. Så enligt doktorn ska jag stanna hemma tills jag känner mig helt frisk. Inte lika roligt. 
 
Men jag antar att jag för en gång skull ska följa doktorns order och strunta i att det är tråkigt och att jag så supergärna vill vara på skolan! Kan vara värt det om jag senare får vara frisk. 

2 back packs
2012-10-18 11:34:00 | shopping | Kommentera här! 0

 
Två ryggsäckar som jag köpte på second hand i veckan. Den svarta ska jag göra en liten makeover på också. Får se när jag har tid med det! Har letat efter en ryggsäck länge och så kommer jag hem med två! Fick dem för 70 kronor. 
 
Den svarta hänger nog med till Spanien, kommer att vara bra att ha på flygplatsen!

my dear friends
2012-10-17 18:05:00 | allmänt | Kommentera här! 0

 
Dessa låg på mitt nattduksbord när jag städade rummet idag. Konsumerar lypsyl som en tokig! Troligtvis mest för att jag är sjuk som en tokig. Drar åt mig förkylningar som en magnet och skulle säga att jag har varit en ofrivillig vandrande smitta sedan två år tillbaka. 
 
Bör ringa vårdcentralen imorgon IGEN och ta prover IGEN för att förhoppningsvis få ett slut på denna tortyr. Räknar ner, 10 dagar kvar till Gran Canaria, börjar bli liiite nervös...

liinnjohanssons @ instagram
2012-10-17 15:47:00 | skönhet | Kommentera här! 0

 
Följ mig på Instagram! Jag heter precis, som på bloggen, liinnjohanssons. Ger en blandning mellan min vardag och mode. Enjoy!