RSS 2.0

Blåbärsmuffins:D
2008-08-27 19:09:40 | | Kommentera här! 0

Har gjort blåbärsmuffins för en stund sen, den goda doften finns fortfarande kvar i köket...mums.
Tycker att de blev hyffsat bra, vadå...man behöver inte ha så stora krav;) Det finns då ingen tvivel över om det finns blåbär i skogen nedanför oss. Det kryllar av dem!! Så, det är bara att komma på allt möjligt som man kan göra med blåbär innan frosten tar dem. Här kommer lite bilder

Förkyld
2008-08-27 19:00:09 | | Kommentera här! 0

Det var länge sedan jag skrev, jag vet. Har helt enkelt glömt bort det. Är inte en skrivnarkoman som kan sitta i timmar och skriva. om jag ska erkänna så undrar jag varför jag har en blogg, men ja....det kan vara kul att skriva av sig någon gång. Är iallafall förkyld nu. Det rinner fasansfullt mycket ur min näsa, fan vad jag hatar att vara förkyld. Som korven på moset så har vi en "lära-känna-klassen-dag" på äventyrshuset imorgon. Jag måste bara fara, har inte tänkt att stanna hemma och gäsa nå mer. Vi får se hur det går, har då ingen feber. Det är väl bara att sätta igång och äta Fisherman´s friend så det knakar och få i mig så mycket c-vitamin som det bara går.

Fast såklart är det ganska chill att bara kunna ligga på samma plätt i soffan och glo på dumburken utan att mamma och pappa säger "dina ögon blir fyrkantiga, nu får du ta och ge dig". Men trist är det ändå. Man har ingen ork alls och det känns som att jorden håller på att gå under...

puss

Övernattning.
2008-08-11 18:04:05 | | Kommentera här! 0

Hej.
Har inte skrivit något eftersom jag inte har varit hemma på tre dagar. Det har varit utställning och övernattning för hela slanten;) Så hur har det varit? Jo, det har varit bra:) Har varit lite sömnlöst men annars mycket roligt. Vi har badat i den kyliga luften och myst med lurviga kaniner:) och ätit snaskisnask:)

Lördag: Dagen började med kaninutställningen på Skellefteå Travbana. Det var jag, ciss, fanny, hanna, frida, lisa, matilda, madde, johanna, malin#2 och ida. Vi var där och tittade på kaniner, pratade, solade och ja....tittade på kaniner. Under utställningen kände vi alla hur magen kurrade. Vi bestämde oss för att köpa mackor på Subway och gjorde en lista. Ciss, malin, malin, ida och matilda var de som tog bilen och körde till subway:)
 Det tog ett tag, men till slut fick vi våra mackor, precis innan min mage höll på att få kramp;) Det var supergott. 
När alla var mätta och belåtna fortsatte vi att titta på kaniner, köpa lite skålar och snacka kaninsnack.  

Vid utställningens slut var det dags att bege sig iväg till ciss med kaniner och alla tillbehör. När vi var framme satte de som hade kompostgaller upp det och lät kaninerna ta sina förväntansfulla skutt. Vi pratade och så medans de som for till Subway tag sig till och hämtade ett militärtält till övernattningen:) Vi satte upp det sedan och fixade alla madrasser och sovgrejjor:) Det blev inte så mycket fixat med kaninerna, men vi hade skoj ändå:) Vi badade på kvällen och somnade vid typ 00.00.
 
Söndag:
Vakande, packade ihop grejjorna och for till utställningen igen. Där blev det dags att göra samma sak som gårdagen, titta på kaniner och sånt. Det var även prisutdelning då, så vi tittade på den. Sen var det dags att åka hem.
När jag kom hem åt jag och packade lite andra grejjer och for till frida(har sovit där). Vi cyklade till hemmakväll och hyrde film och köpte goooodis. Vi hyrde Linas kvällsbok;) Sen hann vi inte göra så mycket mer innan vi gick och la oss.

Idag: Vi vaknade vid 11 snåret och var jävligt trötta. Dagen gick lite slow, men sitter nu och skriver i full fart.

Ska ta det lugnt nu resten av kvällen.

Puss

Glömmer dig aldrig!!
2008-08-08 18:42:29 | | Kommentera här! 1


Ytterstforsens Frallan

född: 21 maj 2007     8 augusti 2008


Du kom till mig som en osäker liten solstråle och fyllde mig med kärlek. Du gjorde mig hel och alldeles varm i kroppen. Du gick från att vara lite och rädd till stor och ståtlig. Men i de ljusa dagarna fanns regn. Piskande regn och mullrande åska. Du blev som förvandlad till något hemskt. Jag kunde inte låta det hända, jag gjorde allt jag kunde för att få bort din aggressivitet. Månaderna gick och det blev bättre. det var som att de mörka molnen plötsligt suddats bort och jag blev den lyckligaste på jorden. Sorgset nog varade det inte länge, allt bara blev som vanligt igen efter en kort tid av glädje och skuttande på vita moln. Mardrömmen var tillbaka och gjorde dig till det lilla "monster" du var förut. Tårar började flöda och rivsår började komma. Mitt hjärta brast itu när jag en mörk dag var tvungen att lämna tillbaka dig, efter drygt ett år. Det kändes ändå som en lättnad, medans jag kände gråten i halsen.

Någon månad har gått utan tung saknad och förtvivel. Du har inte gjort mycket skada hos uppfödaren och allt har kännts underbart. Men under den ljusa skölden finns fortfarande det onda kvar. Ilskan som finns inom dig, som egentligen inte var menad för dig, min ängel. Med det totala året sammanlagt finns det ingen mening att låta dig och alla andra besväras mer. Ingen är lycklig, ingen känner kärlek och ingen känner glädje. Vi känner bara tvivel, tårar och sorg. Så därför måste jag säga förväl till dig, min älskade vän. Du får det bättre när du inte behöver försvara dig. Du mår bättre i himlen.

Förväl min fantastiskt starka vän. Jag kommer att sakna dig<3 


Träning.
2008-08-07 21:11:34 | | Kommentera här! 0

Hade träning i dag och det gick väl...sådär:( Känner att det inte riktigt sitter i kroppen längre:( Ingen energi..
Jag hoppas att det blir bättre snart, eftersom det snart är match. Jaja, jag får väl göra mitt bästa, inget mer med det.
Har inte varit med på en match sedan säsongen startade, så man får väl hoppas att matchrutinen kommer i god tid.

Puss

Plingplong
2008-08-07 11:16:17 | | Kommentera här! 0

I morse vaknade jag av att någon plingade på ringklockan...
"Vem fan är det som ringer på dörren NU!!" tänkte jag
När jag öppnade dörren så var det farmor som kom med nybakad limpa;)
Hahaha......då blev jag lite gladare eftersom hennes limpa är den godaste limpan som finns:D
Dessutom var klockan ganska mycket (9.30), men jag försökte att somna om. Det gick inte, men fick en bra anledning att stiga upp.....
FARMORS LIMPA!

Puss

Stan:D
2008-08-06 19:25:59 | | Kommentera här! 0

Har varit på stan idag och köpt ett par jeans på Gina Tricot:) Hade väldigt svårt att välja mellan två par:( Fick bara ett par, tråkigt nog. Så det vara bara att välja. Valde de mörkare jeansen som var lite stretchigare än de andra. Tycker att de är dundersköna och sittar mycket bra:) Hittade även en T-shirt på H&M, men är inte pengar till att köpa den:( Men jag hoppas att den finns kvar så jag kan köpa den senare:) Vilken fin dag det har varit:)

Puss

Hej
2008-08-06 11:14:15 | | Kommentera här! 1

Hej!
har haft en blogg tidigare, men är inte den bästa på att gå in och skriva något;)
Börjar med en ny blogg, fråga inte varför;) Ska försöka uppdatera mig så mycket som möjligt den här gången;)

Välkommen till min nya blogg!
2008-08-06 11:11:09 | | Kommentera här! 0