RSS 2.0

Outside
2010-05-31 19:16:41 | | Kommentera här! 0Sitter ute med pappas bärbara, men jag tror att jag ska gå in nu eftersom solen börjar gå ner och det har börjat blåsa. Jag försöker att slappna av hela tiden nu eftersom det finns inte något som jag behöver vara nervös eller stressad över, men jag kan inte! Jag har varit för stressad hela tiden så det kommer säkert ta ett tag innan jag känner mig som mig själv igen. Jag behöver en lång semester!

Ikväll blir det att se på tv. Åt pizza till middag (som till lunch, jag vet). But I don't care!

Hoppas att ni får en bra kväll!

puss

Dagens
2010-05-31 15:16:34 | | Kommentera här! 0Det var länge sedan jag gav er en "dagens", så nu får ni en.

Dagens klädsel: Tröja Ginatricot, Jeans Ginatricot, Rosa armband H&M, Vitt armband mammas gamla, Länk-armband Ur&Penn, Korshalsband egenslöjd.
Dagens frisyr: Lockat
Dagens nagellack: Genomskinligt
Dagens vill ha: Sommarlov!
Dagens humör: Happy och trött!
Dagens planer: Ta det lugnt, sola och titta på Top Model.
Dagens händelse: Det 4 timmar långa fysikprovet är över!
Dagens ord: Minipizza

puss

Done!
2010-05-31 14:07:48 | | Kommentera här! 1


JAAAAAAAA!
Nu är fysikprovet över! Och nu skiter jag i om jag har klarat det eller inte (kanske)! För nu orkar jag inte bry mig längre! Fast om jag har suttit och pluggat i 8 timmar+ x antal timmar före det MÅSTE jag få G i alla fall. Annars känns det lite ovärt. Okej, jag kanske bryr mig ändå..

Kom hem för en och en halv timme sedan, ungefär. Har under den här tiden ätit hemgjorda småpizzor och sett på lite tv. Jag känner mig så fri nu! Jag har praktiskt taget sommarlov nu eftersom vi inte har något annat prov innan vi går ut den 9 juni. Det känns så underbart!

Nu ska jag göra ett glädjeskutt...

puss


FYsik
2010-05-30 20:28:45 | | Kommentera här! 1

Idag har jag inte haft tid till att blogga eftersom jag har pluggat fysik mestadels av dagen. Har pluggat drygt 8 timmar sammanlagt och håller på att bli en fysiker! Jag hoppas att det räcker för att klara kursprovet imorgon! Det är för hela året och innehåller 12 olika avsnitt! Det måste gå!

Är väldigt trött nu. Men jag tänker hela tiden på att jag praktiskt taget har sommarlov efter provet imorgon. Inga fler prov efter det och det känns underbart. Så jag vill bara få det gjort.

Nu ska jag snart gå och lägga mig...

puss

Design
2010-05-29 20:32:18 | | Kommentera här! 2Jisses vad jag har hållt på och fixat till min kompis Mimmies design. Den är bara lite enkel nu eftersom jag inte har hunnit så mycket. Det är en temporär förbättring. Jag hoppas att hon gillar den, även om den bara är temporär. Fixar till den lite mer sedan när jag har tid. Vill bara koppla av nu framför tvn med godis.

Synd att jag inte kunde vara med dem andra, men sådant är livet.

puss

Makeover
2010-05-29 16:41:13 | | Kommentera här! 2Nu har mamma färgat ljusare slingor på mig. Det blev väldigt bra. Nu är min färg inte ett mellanting längre. Det var typ orangeguldigt tidigare. Inte nice!

Skulle egentligen fara till Mimmie ikväll, men jag har så grymt ont i höfterna så jag tror inte att det blir av (ledsen gubbe). Hade varit jättekul, men jag känner att jag måste vila. Bara sova helt enkelt. Lägga mig tidigt ikväll och vänta på bättre tider. Vi får se hur det blir...

Nästa gång är jag fit for fight! 

New stuff
2010-05-29 11:49:56 | | Kommentera här! 0Värmeskydd Åhlens 55:- (ord. pris 75:-)


puss


5 saker...
2010-05-29 11:39:58 | | Kommentera här! 0....ni kanske inte visste om mig:

1. Jag "sover" med gosedjur - Det beror på hur man tolkar det. Jag sover inte med gosedjur för att jag inte kan sova utan dem. Jag har bara fått en fixidé och har ingen annan stans att ha dem. Båda två har varit med sedan länge tillbaks i tiden. They are my soulmates ♥

2. Jag blir lätt påverkad av filmer - En sorgsen film, skrämmande film eller tragisk film spelar ingen roll. Jag storgrinar eller är vettskrämd en hel vecka efter. Senaste jag såg någon skräckis trodde jag att nazizombies skulle hoppa över en snöhög och döda mig när jag var ute och gick och ville inte vara nära min telefon eftersom jag trodde att jag skulle få ett samtal där det stog vilken dag jag skulle dö. Lång historia, kort förklaring. Skrattretande, men sant.

3. Jag är jätteblyg - Tro det eller ej, jag blir direkt blyg när jag är i en stor grupp med personer jag inte känner. Det kan gå en hel kväll utan att jag har sagt ett enda ord. Försöker ta bort min rädsla för att prata i stor grupp, men om jag ska vara ärlig är det min största mardröm. En löjlig liten fobi som t.ex. spindelfobi. Men den gör mitt liv till ett litet helvete.

4. Jag har lite klaustrofobi -  Kanske inte riktig klaustrofobi, men jag hatar när det är trångt. Jag får nästan ett utbrott när jag måste sova trångt. Det blir nästan så att det känns tungt att andas. Kan inte heller vara inne i ett för litet omklädningsrum för länge med någon annan, jag börjar typ nästan kallsvettas då. Jag vill ha min stora plats och där med basta!

5. Jag hatar smör i marmeladen - Det finns inget äckligare när det hamnar en smörklick i marmeladburken! Det är så vidrigt! Jag får typ kväljningar när jag tänker på det. Om man ska ha smör under marmeladen på mackan (även om det är vidrigt), lägg inte tillbaka skeden i burken igen med äckelsmöret som fatsnat på den. PLEASE!


puss


Awesome!
2010-05-28 22:07:17 | | Kommentera här! 0


Sex and the city 2 = UNDERBAR!
Jag fattar inte hur det kan vara så många som tycker att den är dålig! Don't listen to them! Den var jättebra! Grät i första filmen, men skrattade i den här filmen. Lika bra båda två.

Nu småtittar jag på "Heartbreak kid", inte så bra, men den funkar. Det kanske är för att jag knappt tittar på den. Måste tänka på något annat än att jag måste plugga på en LÖRDAG! Imorgon kommer att krypa närmare min grav med fysikböckerna i högsta hugg! Feel wonderful!

Halleluja!

puss


Hårfärg
2010-05-28 12:44:05 | | Kommentera här! 0Har ont i höfterna! Hade orientering för ett tag sedan och var tvungen att banan även om jag är skadad! Jag gick över stock och sten med mina 70-åriga höfter. Jag mötte trollet under bron där bockarna bruse gick. Hehe...

Okej, nu ska jag försöka bli lite mer seriös och göra klart arbetet på "Miljöanpassad arkitektur". Ska kanske köpa hårfärg (längtar) och senare blir det Sex and the city 2! Kan knappt bärga mig. Fast jag får inte ha för höga förväntningar eftersom många har sagt att den är dålig. Men jag ÄLSKAR Sex and the city, så det kan inte bli fel. Grät i första filmen...

Bloggar mer sedan...

puss

Home
2010-05-27 21:31:46 | | Kommentera här! 1Nu är jag hemma igen. Trodde att det bara skulle vara till kl. 8, men jag hade lite fel. Blir så frustrerad när jag inte får vara med och träna! Hela den här säsongen har vait så dålig för mig. Har varit skadad i princip hela tiden. Hur kul är det egentligen?

Har tänkt att ta mig en fika och sedan krypa till kojs för att ladda inför sista dagen innan helgen! Känns så grymt skönt. Hade tänkt att göra ett kollage idag, men nu han jag ju inte det. Det får bli imorgon.

Ska kanske köpa färg till håret imorgon...

puss

Volleyboll
2010-05-27 17:39:12 | | Kommentera här! 1

Kan bara skriva lite snabbt nu eftersom jag snart ska fara till volleybollen på tester. Kan inte vara med på testerna, men ska titta på ändå.

Jag har haft en extremt dålig dag idag. Det blir extremt dåligt när man har fysik hela förmiddagen. Det är DÖDEN!
Dessutom så hatar jag TMS (teknik, människa och samhälle)! Får så grymt dåliga betyg av vår vikarie!


Nu måste jag sticka!

puss