RSS 2.0

Boviken
2011-06-30 16:36:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Åt en lite mörbulltad donut som vi köpte igår på Stadsfesten. Hade nog varit godare om den inte hade hunnit smälta som den gjorde, inte hade gått sönder som den gjorde eller om jag helt simpelt hade ätit upp den igår när den var färsk. Men he funka!



Mimmi är glad.



Pappa försöker att få sig en liten bränna...



....och jag med. Ingen lycka tyvärr.

Såhär har dagen sett ut. Har stekt, stekt och stekt men inte fått en bättre bränna än den jag hade tidigare (vilket btyder ingen alls). Börjar undra om jag har någon slags albino-gen i min släkt. För det skulle förklara en hel del!

Någon som vill dela med sig och ge lite bränna till mig?

Paketet från Nelly
2011-06-29 17:02:00 | shopping | Kommentera här! 0




Dessa nya godingar hittade jag i brevlådan idag när jag kom hem från stan. Shortsen är grymt sköna, typ de skönaste shortsen som har omfamnat min rumpa på väldigt länge. Hehe. Gillar att de ser ut som en kjol. Jätteluftiga och härliga! Jeansskjortan var jag lite osäker på om den skulle passa eftersom det bara fanns i stl L, men den funkade helt klart!

Härligt med lite nya saker nu när jag snart far på semester! Nu måste jag däremot spara lite peningar så jag har något att leva på. Vi får väl se hur det går...

Fick även med ett armband i paketet som jag visar sen!


skabbhögen är påväg igen
2011-06-29 10:57:00 | outfits | Kommentera här! 0



Okej, om ni har tänkt att kika in på Skellefteåfestivalen idag och ser en tjej med för stora shorts och flottigt hår med äcklig utväxt så är det jag. Börjar snart gå ner på knä och böla över hur skabbig jag känner mig just nu. Förhoppningsvis är det inte så många på stan (vilket det absolut kommer att vara). Mamma måste verkligen klippa mig snart. Och hur jag har tänkt att klippa mig får bli en liten surprise!

Det är sjukt varmt idag! Ca 29 grader i skuggan och kanske 60 i solen?? Kommer att dö på stan. Blir skoj, muy perfecto!

Ha en bra dag!

today is just a another day
2011-06-28 17:19:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Mamma fick vara med på ett hörn i dessa utomordentlig vackra beautyshots.

Åhh idag har det varit en superb dag, verkligen en superbbbbbb (+bbb) dag! Har svettats på stan, svettats hemma och svettats ännu mer i mitt inre. Har dessutom köpt 3 nya nagellack som jag visar er sedan (när jag orkar). Tre lite mer färgglada nagellack som verkligen behövs! Typ alla mina nagellack har torkat ihop. Illa, men sant.

Snart ska jag och min familj cruisa iväg med bilen för att sedan åka ut med en båt och äta middag ute på en ö med trevligt folk. Jag hoppas tat det inte blåser lika mycket där som det gör hemma hos mig just nu. Annars är det jättebra väder. Mycket bra!

Nu måste jag kila!


godnatt
2011-06-27 23:16:00 | allmänt | Kommentera här! 0

Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering. Har ingen inspiration alls! Dessutom hittar jag inte kamerasladden till datorn, så de blir inga bilder heller. Borde fixa lite nya fräscha bilder till en ny header och bara allmänt till bloggen. Hoppas att jag kan få lite inspiration snart i alla fall.

Har sett klart på en film och har tänkt att krypa till kojs. Imorgon blir det en rundtur på stan och kanske lite målning. Känner hur pengarna flödar in. En härlig känsla!

Förresten är det någon som vet om man får studiebidraget i juni?

PUSS PÅ ER ALLA!

beställningen från Nelly
2011-06-27 15:17:00 | shopping | Kommentera här! 0



Detta beställde jag hem igår från Nelly. Fyndade shortsen och skjortan på rean (såg nu att skjortan har blivit ännu billiare, typiskt) och armbandet har jag tänkt att ha på bröllopet. Hade tänkt att köpa två exemplar av armbandet, men jag hejdade mig eftersom jag måste spara pengar nu framöver till vår "stora" semesterresa söderut. Far om ca en vecka och kommer att vara borta i ca 2 veckor! Far med familjen, vilket är grymt mysigt. Då kan man bara koppla av!

Har både hunnit med att sola och måla idag. Är riktigt stolr över mig själv och min obefintliga bränna som börjar bli befintlig.

fullt upp din lilla tupp
2011-06-26 22:07:00 | allmänt | Kommentera här! 1

Har verkligen haft fullt upp idag. Har målat (mer klirr i kassan), beställt saker (mindre klirr i kassan, ätit på restaurang (ingen ändring på klirret i kassan) och spelat volleyboll (mer sand i kassan). Så denna dag har varit helt bloggfri för min del, som ni kanske ser...hehe.

Har grymt många beställningar som kommer hem till mig nu till veckan. Kommer att bada runt i alla paket som kommer att flöda in. Faktiskt så består ett paket av saker so,m jag behöver, wooow händer typ aldrig! Men ibland måste man köpa saker som man behöver fast egentligen inte skulle orka köpa annars.

Har även fyndat lite i Nelly-rean som började idag, så där rök hela "köpa saker som man behöver" - grejen. Höll mig i ca 1 dag. Grattis till mig...


No picture no fun
2011-06-25 17:17:00 | allmänt | Kommentera här! 0

Idag har jag faktiskt försökt att bättra på den obefintliga brännan. ser fortfarande ut som ett snövitt lik. Så brännan är fortfarande almost obefintlig. Har märkt att jag får världens fulaste bikinilinje av min bikini. Något som man får leva med.

Snart beger jag mig till Santana (pizzerian i finfina Ursviken) med familjen och kusinerna. dax att tjocka sig lite i det fina vädret! Kommer säkerligen rulla hem BREDVID min cykel. Synd bara att jag brukar må så dåligt av pizza. Klarar inte av fettet och saltet. Men jag ska plåga mig igenom detta.

Om man ska bli mätt får man lida pin, eller hur var det?

clutches
2011-06-24 18:32:00 | shopping | Kommentera här! 0



Letar just nu efter den perfekta clutchen och älskar verkligen de som finns på ASOS. Funderar på att beställa någon av dem, men jag har inte riktigt bestämt mig. De fyra översta är lite mindre än de fyra nedersta, men det känns som att de är lite för stora de största. Man vill ju inte hålla på att bära runt på en väska som rymmer en själv! Ganska opraktiskt också.

Känner att jag måste hitta någon slags clutch innan bröllopet. Mycket snyggare att ha en sådan än en vanlig cross body-väska.

Detta får bli en rejäl funderare! Vad tycker ni, vilken är snyggast??


svar på kommentarer
2011-06-24 15:45:00 | | Kommentera här! 0



Svar: Tack för era kommentarer och era tips! Vi får se om jag beställer hem dem. Om jag gör det så blir det iallafall innan 31 juli, eftersom det inte kostar något att retunera då. Men jajamen, det lutar åt köp!

midsommar
2011-06-24 13:22:00 | outfits | Kommentera här! 0




| Topp Åhlens (NY) | Halsband Ur&Penn | Orange nagellack H&M |

Har precis gjort mig klar inför kvällens middag. Blir inget speciellt, bara lite gomiddag med kusinerna. Sedan ska jag spendera kvällen med världens finaste ♥ Kommer säkert att bli superbra! Vi har kanske tänkt att starta ett Harry Potter - maraton! Med målet att se alla Harry Potter - filmerna innan sista filmen kommer ut på bio den 13 juni! Vi får ju se hur det går..

Har förresten på mig en ny topp. Köpte den på rean för några dagar sedan. Det är en sådan där "kantarelltröja", men den är snyggare än de flesta sådana toppar jag har provat tidigare. Ratade dem tidigare och har på mig en nu. Tur att man har all rätt att ändra sig i Sverige. Annars hade jag varit scruuuude!

Ha en finfin midsommar ♥

en rubrik skulle vara bra
2011-06-23 20:27:00 | allmänt | Kommentera här! 0



Hej alla glada!

Idag har jag:

- Försökt sy om lite kläder, men misslyckades totalt när symaskinen bestämde sig för att strejka.
- Spelat lite volleyboll.
- Tittat runt på massa med kläder. Finns så mycket snyggt just nu att jag snart ramlar av pinn.
- Målat lusthuset...
-...och gräsmattan (tippade hela hinken med färg)
- Målat lite på mig själv
- Lagt in lite kläder på tradera (titta här!)

Det har varit rätt okej väder idag, men jag känner att det är bäst för värmen och solen att visa sig snart igen. För jag håller på att bryta ihop vid tanken av att det är sommar och 15 grader ute. Aja, det är då inte antarktis ialafall!

Ha en bra kväll!