RSS 2.0

Svar
2011-05-31 21:19:31 | | Kommentera här! 0

 

  Anonym om oranga shorts:

vars är dom i från?:-)SVAR: De är från Gina tricot :)


oranga shorts
2011-05-31 14:00:00 | | Kommentera här! 2Min lillasyster beställde dessa förra veckan och fick dem igår. Tyvärr så kunde hon inte ha dem och nu velar jag hit och dit om jag ska köpa dem av henne. De är väldigt snygga, även om det är liiite på gränsen att få kameltoe i dem. Grymt sköna och vad kan man säga...orange är ju så nice!

Behöverl lite hjälp. Köpa eller inte köpa??

nytt kort
2011-05-30 20:00:00 | | Kommentera här! 0
Idag fick jag äntligen mitt nya bankkort. Har haft svårt att använda det pågrund av att magnetremsan är helt repig och för att jag har ett jättestort jack vid chippet. Så varje gång jag ska använda chippet (typ varje gång jag betalar med det) så har det strulat. Men nu har jag fått ett nytt och fint kort igen! Ni ser ju skillnanden på bilderna.
Mitt kort har blivit använt, om man säger så..

beställning
2011-05-30 18:25:44 | | Kommentera här! 2ÄNTLIIIGEN ÄR DEN MIN!
Har (som ganska många andra) spanat in denna kavaj ända sedan den kom, men har alltid kännt att den har varit för dyr för min smala plånbok. Men nu är den på rean och då slår jag såklart till! Vitt är så sjukt snyggt. Så denna kommer att vara en favorit under svala sommarkvällar med en blommig blus. Synd bara att den kommer vecka 23. Det sämsta med H&M, det tar sjukt lång tid att få sina beställningar.

Det finns även mycket annat på rean nu när det har fyllts på med fler godbitar. Så passa på mina vänner innan allt tar slut!


muscusi miscuuusi lilla bloggen
2011-05-29 20:01:35 | | Kommentera här! 0Har spenderat hela dagen bland massa med fika och släkt. Rullar praktiskt taget fram och funderar på att det kanske är dax för att gå i ide.

Borde dra tummen ur arslet och plugga biologi (har prov på onsdag), men min vilja dras till andra betesmarker. Känner mig alldeles för slö och oengagerad. Min hjärna har officiellt tagit sommarlov och min kropp håller på att slinka med i sommarresväskan den med. Bara att knäcka kodlåset så är den med!

Gråter flooooder (bokstavligen) över att jag har min sista megasuperduper långa sovmorgon imorgon. Te2a:s omtalade marodörsovmorgon har praktiskt taget nått sitt slut! Goodbye my lover!

I'll miss you som om du vore en av farmors bullar! ♥
resultatet 3 tvättar senare
2011-05-28 18:30:11 | | Kommentera här! 2Ni märkte kanske att jag hade lite småpanik imorse över min frilla som blivit omvandlad till en grå klump. Så här ligger det till just nu. Duschade tre gånger och la in en hårinpackning. Detta gjorde så att det mesta av den gråa nyansen försvann. Så nu är det faktiskt ganska snyggt ändå. Det är askblont helt enkelt. Jag tror att jag blev mest upprörd för att jag var så säker på hur jag ville ha det. Hade en klar bild i huvudet att jag ville ha kritvitt hår. Det var nog mest lite chock över att få grått istället för vitt. Var inte riktigt tänkt så.

Men nu känns det ändå väldigt bra. Ska låta håret blekas på egen hand i sommar. Grät floder imorse (jag vet, jag är patetisk), men nu känner jag "I can work this shit". Bilderna luras lite, är liiite gråare i tonen.
disaster
2011-05-28 10:27:13 | | Kommentera här! 0

Gud jag har seriöst panik! Färgade håret igår. Ville ha det vitt, men det blev lite för gult. Så imorse la vi dit en askfärg för att ta bort de gula och nu....NU HAR JAG GRÅTT HÅR! Har försökt att tvätta ur det (har tvättat det 3 gånger) och försöker att få ut lite mer genom att ha i et kilo hårinpackning! Jag och min dumma skalle skulle ha varit nöjd med det första (även om det var lite gult!!) Blä för att jag är såååå himla störd ibland!

Åhhh kan inte visa mig in public nu!

Nytt halsband
2011-05-27 18:00:00 | | Kommentera här! 0Inköpt för ett par vecor sedan ffrån Glitter. Har spanat in det x antal gånger. Det är ganska tungt, så mina nackmuskler är numera big a´la byggarbetare. Men I like it! Ca 100 kronor. Inte fy skam.

Vad tycks?

Dagens plus och minus
2011-05-27 14:55:10 | | Kommentera här! 0Dagens plus

+ Gjorde bort två prov (NK och muntliga engelska nationella B)

+ Vi hade ingen grafisk design, så jag slutade halv 1. 

+ Det är fredag!

Dagens minus

- Har en dålig hårdag. Jag har omvandlats till vandrande smörbytta!

- Det var shepards pie på skolan. Jag trodde att det skulle vara pasta bolognese.

- Det gick inte bra på något av proven. Är officiellt K.Ö.R.D

- Måste plugga till biologiprovet som v har nästa vecka. PÅ EN FREDAG!!

- Har extremt ont i höfterna. 

- Mitt humör har blivit väldigt surt. Tänk vad en liten bussresa med fjortisar och högljuda P-12 kan göra! Orkar inte höra på deras prat!


 

I believe I can fly
2011-05-26 18:11:17 | | Kommentera här! 0En bild på när jag precis hade klippt mig kort.

Den här dagen blev helt okej. Hade bra vibbar imorse och kom hem med bra vibbar. På engelskan såg vi film och på NKn gick vi igenom frågorna till provet som vi har imorgon. Väldigt skönt att jag hade varit en bra elev och gjort dem hemma när jag var sjuk. Gillar min hjärna ibland. Synd bara att min kropp inte alltid hänger med.

Nu ska jag försöka ta mig an naturkunskapen. Känner mig pretty relaxed. Kan mestadels av svaren på frågorna. så nu är det bara att låta dem borra sig in i skallen och stanna där tills provet är över. Sedan är det fritt fram att sippra ut igen.

Så kvällens planer är:

- Plugga NK
- Ansiktsmask
- Fixa naglarna
- Komma ihåg att leva

Eftersom jag är sååå opålitlig så kan naglarna glömma sin dröm om att bli fixade..

PUNKT.

idag är det en ny dag
2011-05-26 09:05:11 | | Kommentera här! 0Från att vara grymt irriterad igår så är jag ganska positiv inför den här dagen ändå. Har visserligen ett prov att plugga till, men jag käner mig ändå rätt säker på det mesta.

Har bara två lektioner idag, så förhoppningsvis går den fort. Ska sedan ta en liten titt inne på fjortisarnas hemort, Gina tricot, för att kolla om de har fått in ett par shorts som min lillasyster vill köpa. Visst är man en snäll syster!? Okej, gör det för att jag också vill ha shortsen..hehe

Hörs senare idag!

ooookeeeej
2011-05-25 18:09:07 | | Kommentera här! 0En bild säger mer än tusen ord. Alltså borde två bilder säga mer än 2000 ord. Men för er skull ska jag avslöja några av dessa 2000 ord.

Hade motionstest idag, 2 km. Eftersom min kondition ligger på el continento zero så trodde jag att jag skulle dö vid start, halvvägs och i mål. Eller ja, det kändes som det. "SKONA MIG" tänkte jag vilt i min pulserade hjärna. Kom dock till slut i mål med en halvbra tid på 9 min och 56 s. Det var banne mig tajt att hamna på över 10 minuter-sidan. Men jag klarade mig med benen släppandes efter mig. Fick tyvärr senare veta att min kondition är "ganska bra" på en skala mellan "mycket dålig-mycket bra". En medelmåtta är vad jag är!

Denna cp-fy-blä-jobbiga dag slutade inte här. Nänä! Den slutade med ett fördömt kemikursprov! Vi hade bara 90 minuter på oss att skriva och seg som man är så hann jag inte göra sista uppgiften! TRE POÄNG MISSADE JAG! Det kan vara skillnaden mellan ett bra betyg och ett mindre bra betyg. Attans rabarb!

Hoppas att ni har haft en bättre dag!