RSS 2.0

Kvällens slut
2010-04-30 23:22:41 | | Kommentera här! 1

Sitter i husets varmaste rum och tittar på film. Har bara slappat hela kvällen och försökt tänka på annat än smärtan i höfterna. Jag orkar knappt gå! Det är helt sjukt! Jag hoppas att ni har haft en bra kväll. Tycker själv att Valborgs är överskattat. Det är som en vanlig helgdag fast med en stor brasa och ungdomar som ser chansen att dricka. Vad är det som är så exited med det? Fast det kanske är det? Men inte för mig..

Imorgon får vi se vad som händer. Kanske ska jag halta mig in till stan...

puss


Lösenord, why!?
2010-04-30 17:13:50 | | Kommentera här! 0

Vill bara dela med mig av min irritation på en viss Fanny Maria Brandt som har lösenord på sin blogg ALL THE TIME! Ta bort det! Snart får du en spark i baken från mig! Vill läsa om ditt faboulösa (stavning?) liv!

Get on with it!

puss

Valborgs
2010-04-30 17:06:05 | | Kommentera här! 0

Hej! (gud vad fjantigt att börja inlägget med ett "hej")

Idag gick skoldagen faktiskt ganska snabbt även om den var hjärtskärande jobbig. Allt det här med höfterna har gjort mig både fysisk och psykiskt illa. Är så besviken över att jag inte kommer att kunna spela i SM och önskar att det bara ska ge sig! Jag vill inte se ut som en 80-åring när jag går. Vem vill det? (förutom en som är 80år) Jag är 17 år och har problem med ryggen och båda höfterna. Det måste vara rekord!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Vi får gäster och jag längtar att få äta! Vi ska grilla och kommer att bli så gott! Eller det brukar bli det i alla fall. 

Ha en trevlig kväll och stay sober... 

puss

5000 fria sms/månad
2010-04-29 17:35:56 | | Kommentera här! 3

Nu har jag gratis i ett helt år, varje dag, varje timme och varje minut! Så nu är det bara att sms till mig, ni som har mitt nummer förstås.

Till er andra, synd... 

puss

Häll vete i säcken!
2010-04-29 16:53:52 | | Kommentera här! 3Jag fattar inte hur ni läsare bara återkommer till min extremt dåligt uppdaterade blogg. Men jag är sååå glad över att ni gör det. Ni är underbara! Denna vecka har inte varit min bästa hitills så jag har inte haft lust att dela min trista vardag med er människor. Ni skulle bara bli deprimerade då.

Idag har jag och mina "vänner" vid namn "kryckorna" stapplat oss igenom denna skoldag. Från att ha ont i vänstra höften har jag gått till att ha ont i båda. Fråga mig inte hur. Jag fick ett pissigt resultat på fysikprovet, hade ont i huvudet, kände mig som en 80-åring och såg ut somen uteliggare. En vanlig dag för Linn Maria Johansson. VG i fysik är som bortblåst och även kanske mina chanser att få spela i SM. Livet leker och ägget steker. 

Nu ska jag invänta maten och bättre tider... 

puss

Svar
2010-04-29 16:39:57 | | Kommentera här! 0

Fanny om Hemma från RM:
Grattis sötis!

Vad sägs om en fika på stan snart? extra stor chai latte?
Svar: Tack! <3 Absolut! Superduperjumbo stor chai latte! :)

Hos Mimmie
2010-04-28 11:24:21 | | Kommentera här! 1


Nu sitter jag hemma hos Mimmie i hennes faboulosa lägenhet mitt i vackra skellefteå centrum (bara några hundra meter från centrum om jag ska vara exakt) och nära den underbara psyket på Skellefteå sjukhus. Visst är det wonderbar!?

Vi hade engelska nationella idag, den skriftliga upsatsen. Det gick nog bra tror jag. Vi får se. Nu har vi hål i 3 timmar och ska äta mat och se på Top Model.

puss

Ingen bild, inget viktigt innehåll
2010-04-27 18:29:34 | | Kommentera här! 0

Como estáis chicos!?

Idag var jag som en zombie på skolan. Inte för att jag har sovit för lite utan för att jag har sovit för mycket. Sov från 07.00-14.00 igår på dagen och sedan gick jag och la mig typ halv 10 så jag har sovit väldigt mycket. Lite kompensation från dessa 20 timmars för lite sleep under helgen. Lovely!

Det var även väldigt lugnt på skolan, vi såg film och gjort typ inget annat. Pillat navelludd och tittat på när jag har stapplat omkring som en fyllogubbe på torget. You can get drunk on to much sleep.

Snart har jag träning, hoppas att min 80-åriga höft pallar för trycket. Måste peppa till SM som är om två veckor.

GALET!

puss


Hemma från RM
2010-04-26 17:23:45 | | Kommentera här! 3

Jag kan typ inte se om jag har 5 fingrar på händerna. Kom hem med bussen från Stockholm klockan 04.00 imorse. Sen så kom jag hem till mig själv en halvtimme senare och bara föll ner i sängen! Sov sammanlagt bara ungefär 3 timmar under resan. För er som inte har hängt med så kan jag berätta igen att jag har varit i Stockholm på Riksmesterskap i Volleyboll.

Hade tänkt att fara på skolan, men jag hade så extremt ont i huvudet oh var som en zombie, så jag kunde rent inte fara. Så jag somnade om och sov till typ halv 3 idag. Är lik trött nu, men på ett annat sätt. Har vänt på dygnet helt och hållet!

Känner mig bara allmänt deprimerad när jag är så här off!

Men för att lätta upp stämningen kan jag berätta att vi vann hela tuneringen! Vi vann alla matcherna vi spelade, skåpade ut alla lag och tog hem segern! Är så stolt över oss. Vi har aldrig spelat så bra som vi gjorde då och vi förtjänade det så extremt mycket! Gud vad vi äger!

Nu ska jag beundra min guldmedalj litegrann...

puss

Stockholm nästa!
2010-04-22 21:55:29 | | Kommentera här! 2

Har inte så mycket tid till att skriva eftersom jag måste packa denna extremt stora vädka som ska följa med mig till Stockholm! Ska fara på RM i volleyboll. Vi far 09.00 imorgon och kommer hem ca 04.00 på måndagsmorgonen (!!!!)

Jag hoppas att ni får en trevlig helg, för det kommer jag att få!

Kommer inte att kunna skriva i helgen...

puss

Not funny!
2010-04-21 20:51:58 | | Kommentera här! 2Tror att min magkatarr är tillbaka. Någon måste då ha hällt syra i min mage! Någon som inte kan läsa "Farligt avfall. Vid förtäring kontakta läkare". Har sovmorgon imorgon och det behövs! Måste få sova inatt, behöver det så mycket. Ladda lite inför Stockholm i helgen.

Kommer inte att skriva något mer, så godnatt!

puss

Glass på Torget
2010-04-21 15:12:16 | | Kommentera här! 13

Nämde tidigare att jag skulle fara och köpa glass. Ni borde ha märkt denna stora glass som tar upp typ en femtedel av hela min blogg! Den blev typ större än själva Eiffeltornet!

Det var så grymt hot & gott (fast glassen var kall). Det var lite rangligt dit, jag och Mimmie är inte så bra på att skjutsa, men vi klarade oss (med några småsår).

Lite bilder från dagen:puss
EDIT: Det var inte egentligen så hot. Var ganska kallt faktiskt...