RSS 2.0

Full helg
2009-05-31 21:30:21 | | Kommentera här! 0

Jg har haft så fullt upp att jag inte har haft tid att blogga och då så menar jag verkligen det. Har cvarit med kompisar konstant hela helgen och det har varit hur kul som helst. Skrev tidigare att jag skulle lägga in bilder igår, men jag hade inte tid eftersom de skulle sova över en natt till;) Vi får se när jag lägger in dem, det är väldigt många och det kommer att ta tid och rensa och lägga in;)

Vi hjar gjort massa med saker. Vi har mest stekt i solen och badat i haratjärn, men har även varit och ätit glass i bergsbyn:) Vi har sovit i lusthuset och det har varit superduperkul:) Om jag skulle berätta allt vi har gjort skulle ni inte orka läsa;) Men om jag ska fatta mig kort så har vi:
Badat, solat, ätit, badat, solat, hoppat studsmatta, solat, bränt oss och ätit;)

Det har varit en lång och intensiv helg:)

puss

Ute med busungarna;)
2009-05-29 22:29:42 | | Kommentera här! 1

Är ute och grillar med busungarna på bakgården;) Lägger in bilder imorgon:)

puss

Bus
2009-05-28 20:23:03 | | Kommentera här! 0

Tog lite kort på kaninerna i den temporära hagen. Vi kan inte låta de äta gräset eftersom mamma och pappa har konstgödslat:( Men snart;) Blev inte precis så vackra bilder, men alltid någonting;)

puss

American history X
2009-05-28 16:31:26 | | Kommentera här! 1

Idag började dagen med en "argumenterande uppsats". var inte så svårt eftersom vi jobbar väldigt mycket med egna reflektioner på SO:n:) Var roligare än andra lektioner om man ska säga så;) Hela den här veckan har varit bra. Vi har haft andra saker än lektioner och det har varit mycket skönt. Vi har även börjat halv 9 varje dag och vi började 9 idag:) Fast det var ingen som visste när vi började, en del sa att vi började 8.15 och andra sa att vi började 8.30 och några andra 9.00. Jag for dit kvart 8.15 eftersom jag inte ville komma försent, men såklart så började vi 9.00. Orkade inte fara hem, även om jag hade moppen;)

Efter lunchen såg vi en film, American history X. Hatar sådana filmer som handlar om rasism. Jag blir så upprörd när jag tänker på hur det är i världen och hur man inte kan göra något åt det. Jag påverkas allt för mycket av filmer. Inte bra. I slutet grät jag såklart också, kan inte hjälpa det. När jag tänkte på hur mycket jag grät så började jag skratta och då så blir det inte så bra;) Det kändes som om jag var ganska så utstirrad, haha;) Som tur var så grät min kompis som satt bredvid mig också;) annars hade det varit ännu mer pinsamt;)puss

Bröllopsfixaren
2009-05-27 21:50:25 | | Kommentera här! 3

Tittar på en film som heter "Bröllopsfixaren" som går på tv3. Jätterolig och jättegullig;) Skulle vilja se hela, men det är ju skola imorgon och vi har även en uppsats på förmiddagen och jag måste få min skönhetssömn;)

Så godnatt allihopa:)puss

En bit på vägen
2009-05-27 20:13:49 | | Kommentera här! 1

Förra helgen målade vi klart hagen och igår började pappa sätta på nät:)
Snart är den klar<3

puss


Blommar
2009-05-27 20:10:32 | | Kommentera här! 0

Gud vad gott det luktar nu på våran gård:) En av våra häggar har börjat blomma och det doftar ljuvligt:) Det är synd att de inte blommar länge. Sen blir det bara äckliga bär som man trampar på och de senaste åren har det även kommit häggspinnarmalar och förvandlat de till spökträd:( Huvva...Läskigt:(


puss

Heineken reklam;)
2009-05-27 19:21:41 | | Kommentera här! 0

Jag vet att den har gått länge på tv, men jag tycker att den är så bra;) Haha.

Väska
2009-05-27 18:18:17 | | Kommentera här! 1

Idag hade vi Elevens val på skolan och då valde jag att vara på syslöjden och sy klart det jag höll på med där:) Jag blev klar med imn väska som jag började med för flera veckor sedan:) Blev jättenöjd:) fick även veta att jag kommer att få MVG i slutbetyg! Hipp hipp huraaa för mig;)
puss

Peace-halsband
2009-05-27 17:17:39 | | Kommentera här! 0

Yes! Igår la jag ett bud på ett halsband med ett peacemärke på Tradera:) såg för en stund sedan att jag vann!:) 60 kr blev det till slut:) Så nu ska jag bara sätta in pengarna på säljarens konto och snart så får jag det!


Foto: http://www.angelwear.se

puss

"Stadsvandring"
2009-05-26 18:48:02 | | Kommentera här! 2

Igår var min klass, eller ja typ halva min klass i stan och gick någon tråkig "stadsvandring". Vi gick med någon från muséet som verkligen kunde sina saker. Det var stundtals intressant, men väldigt tråkigt. Jag fick dessutom skavsår under våran långa och varma tur runt "historiska platser". Alla höll på att dö av törst och jag tror att det faktiskt var fler än jag som bara ville hoppa i älven! Det var typ 20 grader ute i skuggan och det kändes verkligen nu när det har varit så kallt tidigare.

Så, lärde jag mig någonting? Nej. Var alldeles för upptagen att hålla mig från att smälta.

Gående genom "Bonstan"


Jättesöta hus:)


Jag hade väldigt hårda skor som ni kanske ser och ja, det gick ju som det gick;) Mitt ben ser även väldigt stort och hängigt ut på bilden, men så blir det när man tar uppifrån;)


Stadskyrkan så fin, så fin:)


Stor och ståtlig;)

En till stugaSolstund i gräset:)


puss

Inget bloggande igår..
2009-05-26 18:21:41 | | Kommentera här! 0

Kunde tyvärr inte blogga igår:( Bakade hur många muffins som helst i går. Började baka typ halv åtta på kvällen till halv tolv. Det var ett helvete. Vi har haft "företag för en dag" på skolan och då skulle vi lära oss mer om hur det är att vara egen företagare. Var faktiskt ganska roligt men det var hur jobbigt som helst att baka och lämna ut kaorna till kunderna. Fast vi fick pengar för mödan och vi fick ju tjäna pengar på skoltid också;) Så det var ju bra:) Mitt "företag" fick ihop 1815:- och vi delade såklart det på fyra;) Så 454 kr hamnade till slut i sparbössan, haha;) Ska nog spara pengarna. Kan bli svårt, men kommer att vara bra att ha i sommar, till festivalen bland annat;)

Jag har dessutom fått sommarjobb på en hundkennel i Bergsbyn, nära och bra:) Jag ska få rasta hundarna och sådär så det kommer att bli jättekul:) Blev så glad när brevet kom hem till mig igår, ville verkligen ha ett jobb så jag kan få tjäna pengar. Det blir tyvärr bara 2700kr, men det är bättre än ingenting;) Längtar:)

puss