RSS 2.0

my wall of art
2013-05-31 12:00:00 | bilder | Kommentera här! 1

Här har ni bilder från min del av utställningen! Även om vi inte fick så många besökare som vi hade hoppats på så är jag riktigt nöjd med min vägg på utställningen och de verk som jag har knåpat ihop under det här första läsåret på konstlinjen! 
 
 
Min vägg innehöll en salig blandning må jag säga. En balanserad blandning mellan keramik, textil och bild. 

pearl box clutch
2013-05-29 21:17:00 | min garderob | Kommentera här! 0

 
 
Jag är alldeles kär i den här clutchväskan från MaggieSoMagic (en hantverksshop på Etsy). Fick den för mer än en månad sedan och har haft så svårt att hålla mina tassar borta från den. Jag ska inviga den på balen som är nästa vecka, den kommer att passa så bra till min balklänning! Definitivt mitt bästa köp någonsin!
 
För er som inte vet vad Etsy är så kan jag berätta att det är en sida, eller snarare ett nätverk, där säljare över hela världen kan ha en egen shop. Alla varorna man säljer måste vara antingen handgjorda eller vintage. Det är en sida som jag verkligen kan rekommendera om ni vill hitta unika underbart fina ting. 

sneakpeak
2013-05-28 18:16:00 | konstskolan | Kommentera här! 0

 
↑ Sneakpeak från min utställningsvägg!
 
Idag hängde jag klar min del av utställningen. Har även hunnit med att skriva ut namnskyltar, välkomstplansch, sätta ut vägbeskrivning, glasera två fat m.m, satt en glasyrugn och skriva ett pressmeddelande till Norran. En mycket effektiv dag. Det är så det ska vara när det vankas utställning!
 
Det är mycket bra kvalitet på vår utställning, så missa inte tillfället att besöka den! Vi har öppet imorgon 12.00-16.00 och även 17.00-20.00.
 
Du kommer inte att ångra dig!

utställning med affisch-missöde
2013-05-27 20:46:00 | konstskolan | Kommentera här! 0

 
Har irrat runt som en höna hela dagen. Under den här veckan kommer vi (min klass) att ha avslutningsutställning och det betyder mycket jobb! Satt och gjorde den här affischen igår kväll och spenderade mestadels av dagen att göra den klar och skriva ut X antal kopior. När jag var nöjd och klar visade det sig att jag hade skrivit fel datum, så det var bara att göra om och göra rätt. 
 
Efter missödet med affischerna komponerade jag ihop min del av utställningen och blev riktigt riktigt nöjd. Så om du har möjlighet att ta dig till Buträsk under någon av utställningstillfällen är du varmt välkommen!

Models Own Ice Neon Collection - Luis Lemon
2013-05-27 15:00:00 | min garderob | Kommentera här! 0

 
Nytt nagellack från Models Own. Har sällan på mig neonfärgat nagellack, men det här tycker jag väldigt mycket om! Har ett till nagellack från Models Own och jag är lika nöjd med det. Prisvärd, hållbart och banbrytande.
 
Perfekt för fattig hantverkar-student som jag!
 

så gott som ny
2013-05-26 19:32:17 | allmänt | Kommentera här! 0

Då var det dags igen! Med ny design och nya tag så är jag tillbaka här igen på liinnjohanssons.blogg.se! Bloggen kommer att vara rätt så tom den första tiden eftersom man inte kan se mitt arkiv som egentligen går tillbaka ända till augusti 2008, just för att jag börjar om på en ny kula. Välbehövligt!
 
Känns bra att vara tillbaka!