RSS 2.0

attans rabarb
2011-11-30 21:15:40 | shopping | Kommentera här! 2



Beställde för ett tag sedan lite underkläder från H&M. det stod då att allt skulle levereras 5-9/12. Loggade in på min sida idag och såg att min beställning har blivit uppdelad! Detta har hänt mig förr och då slutade det med att jag inte fick den ena varan. Jag hoppas innerligt att detta inte är fallet även denna gång också! För jag är i stort behov av allt som finns i beställningen. Jag ber till underklädesgudarna att detta ska gå vägen ändå!

Håller tummarna!


it's officially over!
2011-11-30 20:40:54 | allmänt | Kommentera här! 0



JAAAAA! Idag blev vi klara med vår affärsplan, som blev jättesnygg! Har aldrig varit så stressad i hela mitt liv som jag har varit den här veckan.  Har haft svårt att sova och har bara ältat det här hela dagenlång. Men nu är det över! Det går inte att beskriva min lycka just nu!

Sitter just nu och tittar på Glee. Typ en av de bästa serierna. Bara älskar den! Supermysig!

Ha en bra kväll ♥

klädsel till julafton?
2011-11-29 21:46:00 | mode | Kommentera här! 0



Funderar på att köpa denna jumpsuit till julaftonen. Kan vara kul att ha på sig något annat än klänning och denna kommer jag säkert kunna ha med ett par jeans med hög midja också. Tycker att den är så fin med öppningen där bak och färgen är flawless!

Tror ni på denna idé? Köpa eller inte köpa??

seg dag
2011-11-29 21:40:56 | allmänt | Kommentera här! 0



Denna skoldag var rätt så seg. Hade först måleri där jag fortsatte att måla på mina stolar, sedan hade jag religion som var tråkigt och sedan satt vi kvar och skrev på affärsplanen till ca kl. 4. Så jag var rätt så död när jag kom hem. Släpade mig till huset från bussen och har sedan dess bara slappat även om jag har X antal skrivuppgifter jag måste göra.

Snälla ge mig jullov!!!!


företagets dag utan tvekan
2011-11-28 21:12:52 | allmänt | Kommentera här! 1



Såhär ↑ ser företagets logga ut som jag har knåpat ihop. Blev rätt så bra faktiskt!

Slutade egentligen klockan 11 idag, men eftersom vi är lite sega med att skriva vår affärsplan (som ska skickas in senast på onsdag!!) så satt jag kvar tillsammans med de andra och skrev till ca halv 5! Det värsta är att vi inte ens är klara. Skrivarbete är verkligen det värsta med tanke på att vi har så sjukt mycket jobb med att ens få fram säljbara koppar.

På tal om säljbara koppar. Idag fick jag se mina färdiga koppar som jag glasyrdoppade i fredags! Våra första säljbara koppar och de blev JÄTTEFINA! Är så sjukt glad och stolt över att jag faktiskt har tillverkat mina egna koppar. Det trodde jag aldrig att jag skulle få vara med om.

Är jättetrött efter dagens skrivande, så nu ska jag krypa till kojs. Måste få min skönhetssömn inför resten av skrivandet imorgon.

Godnatt alla små...och stora!

Jag ♥ H&M
2011-11-28 18:01:59 | | Kommentera här! 0



I just gotta love H&M!


Jaaa!
2011-11-27 21:18:28 | allmänt | Kommentera här! 0



SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!


lussebullebak
2011-11-27 17:50:11 | allmänt | Kommentera här! 1



Dagen började finfint med lussebullsbak tillsammans med julmusik! Så mysigt och så god deg. Hade lite ont i magen efteråt...hehe. Efter det åkte jag upp till stan med familjen och kollade lite på marknaden på torget. De har verkligen gjort jätemysigt med ljusinlindade träd och "ljushimmel". Mycket mysigt! Men det var väääldigt svårt att ta sig fram eftersom det var så mycket folk på stan. Barnvagnar hit och gamlingar dit. Det går minsann inte att ruscha genom stan då.

Sedan gick vi upp till min mormor och morfar (där även min farmor och farfar var) och fikade lite julfika! Så himla mysigt!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta lussebullar och dricka glögg! Myyys!

julmys i klutis
2011-11-26 16:00:30 | familj & vänner | Kommentera här! 1



Funderar lite över min önskelista i år. Tror att det som står högst upp är snö. De är så mörkt och dystert ute! Hur ska man få någon julkänsla av regniga kvällar och svarta gator??

Snö eller utan snö, ikväll ska jag till Cissi på en lite julmys med älsklingstjejerna! Glögg, skummtomtar, pepparkakskladdkaka, julmust, Grinchen och myyyys! Kan det bli bättre? Nej det kan det inte!

magkatarrskit!
2011-11-25 17:57:07 | allmänt | Kommentera här! 1

Kämpade mig till skolan för att kunna vara med på företagstiden. Känner mig så sjukt stressad över affärsplanen! Den ska vara inne på onsdag nästa vecka och vi har en hel del kvar att skriva. Det är nog därför min magkattar har startat att plåga mig igen. Var länge sedan jag hade så ont som jag har just nu. Har svårt att somna, svårt att sova och det känns som att någon sticker en kniv i mig om och om igen! Typ den värsta känslan i världen. Men det är tur att jag har haft magkatarr i typ 4 år, för jag är rätt så förberedd på hur jag ska må när den vaknar till liv.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Det behövs!


dagens + och -
2011-11-23 21:39:03 | allmänt | Kommentera här! 0



Dagens plus

+ Hade sovmorgon. Välbehövligt!

+ Vaknade upp i världens skönaste säng! Pappa kollar om han sover bättre i min eller Mimmis säng istället för
hans och mammas vattensäng. Så igår bytte vi. Typ det lyckligaste ögonblicket i mitt liv..

+ Fick tillbaka min religionsuppgift som jag trodde att jag skull totalfaila på. Fick VG-MVG! :D

+ Det var palt på skolan. Palt är gott. Med mycket smmmmööörrr såklart!

+ Vi skrev rätt så mycket på affärsplanen idag. One bit closer to the goal!

+ Fick hem några rabattcheckar från H&M, kommer att passa bra med tanke på att jag måste köpa ex antal kilo smink när jag får mitt nästa studiebidrag...the ugly truth

+ Har bakat muffins from heaven!


Dagens minus

- Höll på att halka X antal gånger idag. Har typ fått nackspärra eftersom jag har varit helt spänd i hela kroppen hela dagen, för att vara så koncentrerad som möjligt på att inte ramla!

- Har haft ont i huvudet hela dagen. Undrar om det kanske är en liten förkylning på G eller (God please, say it's not it) migrän.

- Fick paltkoma. Och åt för mycket smmmmööörrr.

- Har inte gjort min läxa. Bara skjuter den framför mig hela tiden!

- Var tänkt att jag skulle göra en liten speciell grej under kvällen, men den idén gick i kras.



Har man tråkigt så har man
2011-11-23 18:26:12 | allmänt | Kommentera här! 0



Vad kan man säga? Ibland är man ju bara för lättroad!