RSS 2.0

Dålig uppdatering
2009-07-31 15:17:14 | | Kommentera här! 0

Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering de senaste dagarna, speciellt igår. Nu när jag har börjat sommarjobba så är jag på kennel nästan hela dagen och därför har jag såklart inget mer att skriva om än det som har hänt där. Har inte fått något att skriva om och därför så blir det dålig uppdatering. Tråkigt men sant. Har inte heller haft lust att blogga eftersom jag är sååå slut när jag kommer hem. Jag kan verkligen knappt få mig in i huset! Det har varit så ovanligt mycket hundar på pensionatet (där är de hundarna som vi går ut med). Att ha 12 hundar på 4 personer är faktiskt ingen enkel match när man bara har 6 timmar på sig. Så om jag ska gissa så går vi ungefär 8km per dag, med hundar som inte vet hur de ska gå. De går med mig! Jag fick till och med blåsor i händerna igår och det är fan inte kul! :(

Ikväll ska jag fara på en sådan där tävling. Ska jobba där under kvällen. Jag ska stå vid en av kurvorna och se vem som är först in i kurvan, tvåa in i kurvan osv...osv. Ska bli väldigt spännande att se hundarna springa!

It´s once in a lifetime...

puss

Ljusare tider
2009-07-30 16:33:30 | | Kommentera här! 0

Skavsår och värmebölja är det som har hänt mig idag. Det har varit så sjukt varmt  så att jobba är kanske inte riktigt det man vill göra. Som grädde på moset så for såklart min lillasyrra och flöt ner för älven med några kompisar och såklart känns det intew så roligt då. Avundsjuk är nog det rätta ordet på hur jag kände mig idag. Det var faktiskt inte så himla jobbigt som det brukar vara. Eller jo, i början var jag tvungen att gå ut med en helt galen hund på långpromenad. Såklart hade han ett kedjekoppel, så det gick inte att hålla styr på honom. Efter den promenaden mådde varken jag eller mina händer så bra, jag hade blåsor efter! Ingen hitt. En glad nyhet var att jag slapp gå ut med de fördömt jobbiga pudlarna igen, klarade mig ifrån både andra och tredje promenaden. Tredje promenaden skippade jag helt eftersom jag fick ett skavsår och senare ett jack i tån eftersom jag inte kunde använda några skor.

Life goes on

puss

Alltid något
2009-07-29 16:43:49 | | Kommentera här! 5

Nu ska jag duscha, sedan ska jag till Santana och äta pizza med familjen och kusinerna :)

Plåster på såren

puss

Dagarna är inte alltid bra
2009-07-29 16:41:04 | | Kommentera här! 1

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den här dagen. Vet inte om förjävlig är rätta ordet eller om det mer var helvetet. Jag vaknade i alla fall med ett sjukt och jobbigt magont. Jag hade så ont att jag höll på att svimma 2 gånger! Jag kunde verkligen inte kontrollera mig själv. Jag till och med gallskrek! Jag vet att man inte brukar göra det när man är 16 år, men jag hade så jävla ont att det verkligen inte går att beskriva. Det var som att jag fick en kniv i magen och ännu värre. Jag trodde verkligen att jag skulle dö! Så jag for såklart inte på sommarjobbet på förmiddan. Sov till typ halv 12 när det hade lugnat ner sig lite. Det var väldigt skönt att slippa den där jobbiga långpromenaden med den slöa hunden. När det senare blivit bättre så bestämde jag mig ändå att fara dit de sista timmarna på eftermiddagen. Det handlar ju faktiskt om mina slutgiltiga pengar! Vill ju inte sänka min efterlängtade lön.

Kan vara säga att det kanske inte riktigt var så smart.

Ont i magen + jättevarmt + mycket kläder + jobbiga pudlar är inte det bästa idealet för tillfriskning..

puss

Tips på tävling
2009-07-29 16:19:44 | | Kommentera här! 0

Är du sugen på att tävla, gå in här:

Tävling

puss

Välkommen John blund
2009-07-28 21:16:57 | | Kommentera här! 11

Nu blir det sussa gott för mig :)
Det kommer att bli en förjävligt jobbig morgondag!

Slep well!

puss

Övrigt
2009-07-28 19:40:14 | | Kommentera här! 5
Har du syskon, vad heter de  och hur gamla är de?

- Ja, jag har en lillasyster som heter Mimmi och är 14 år :)
(http://mimmimaricajohansson.blogg.se/)


Favoritblogg av de "mest kända" bloggarna?
- Som många andra gillar jag att läsa Kenzas blogg, men på senare tid har jag börjat gilla Foki´s blogg mer :) Det är nog min favoritblogg. Jag läser såklart de andra bloggarna också såsom Kissie, Blondinbella, Stina- Lee m.mVad tycker du om Kissie?
- Vet inte riktigt. Tycker att hon skriver roliga inlägg på sin blogg som är roliga att läsa. Har aldrig träffat hon så jag vet inte vad jag tycker om henne. Är en bra bloggerska, har väldigt blondt hår och tar inget skit från andra.


har du något tips på en bra film? Komedi som skräck :)
- Två filmer som jag verkligen älskar som är helt underbara är "The Holiday" och "The wedding date". Annars så älskar jag alla "Ace Ventura"- filmerna. de ger en verkligen magont efter allt skrattande. Det finns även andra Jim Carrey- filmer som är värda och se, t.ex. "Bruce Almighty" och " Liar, Liar".

Om jag ska tala om skräck så blir det bara katastrof. Har bara sett två skräckfilmer i hela mitt liv. Eller ja, 5 minuter av båda.


 
Tack till alla som har frågat mig alla de här underbara frågorna!<3

puss


Kärlek
2009-07-28 19:34:05 | | Kommentera här! 0Har du någon pojkvän?

- Nej, det har jag inte. Kanske någon på G.
You´ll never know


Har du haft nån kille nån gång?:)

- Självklart! Hihi :)puss


Bloggen
2009-07-28 19:20:53 | | Kommentera här! 0

Hur många besökare har du dagligen?

- Jag har inte så många besökare tyvärr, men jag är väldit tacksam över att det är några som håller sig kvar här<3 Om jag ska säga ungefär så har jag på senare tid mellan 15-40 besökare.Varför bloggar du? och hur kom du på idén?

- Jag bloggar för att jag tycker att det är kul och för att det är ett bra tidsfördriv när man inte har någonting att göra. Det är som en dagbok som man orkar att skriva i:) 
-Först och främst "kom jag på" idén efter att jag fick se mina kompisars bloggar. Tyckte först att det såg väldigt tråkigt ut och ganska töntigt. Men när jag började blogga på riktigt så tyckte jag att det började vara kul :)


Din första frågestund hur känns det?
- Det känns väldigt kul att det är någon som frågar något. Trodde inte att det skulle vara så många, var beredd på det. Nu när jag faktiskt har fått ganska många och roliga frågor så känns det jättekul :)
Kommer säkert en till senare


puss


Personligt
2009-07-28 19:08:17 | | Kommentera här! 0
Hur gammal är du ?:)

- Jag är 16 år.


Vilket är ditt favoritplagg?
- Jag har ganska många favoritplagg, men om jag ska välja ett plagg så är det kjol. Speciellt min korta blåa :)


Vilken är din favoritfärg?
- Gillar många färger, men mest svart och vit. Är lite tråkig av mig :P


Vem är din förebild?:)
- Gud vilken svår fråga! Jag har faktiskt aldrig tänkt på om jag har någon. Jag kan säga såhär, jag har många jag ser upp till.


 Vilket år i skolan ska du börja nu?
- Jag ska börja första året i gymnasiet.


Vad vill du jobba med i framtiden?
- Vad jag vill nu är att jobba med något som har med design eller inredning att göra. Men jag vet inte, jag kanske ändrar mig på vägen ;)


Vad gillar du för musik?
- Jag gillar många olika slags musikstilar, men mest balader och pop :) Är inte så förtjust i hårdrock och techno.
Lyssnar på P3 och lugna favoriter när jag lyssnar på radio ;)


Vad vill du bli när du blir stor?
- Som jag sagt innan typ inredare eller något sådant. Jag försöker att inte tänka på framtiden och inte bli besatt av en dröm, det kan ju hända att jag blir besviken.


Gillar du mig? :] Höhö nämen...hmm... vad tror du att du gör om tio år? :)
- JAAA! Det gör jag<3
Som ovan + bor med någon underbar kille och kanske har barn. Förhoppningsvis bor jag i någon storstad, men lite avlägset. I en mysig liten villa. Kanske även i något annat land på sommaren? Man vet aldrig ;)
puss


Have some fantasy
2009-07-28 18:38:29 | | Kommentera här! 1puss

Pudlar hit och pudlar dit
2009-07-28 18:04:29 | | Kommentera här! 1

Har precis ätit klart min middag. Jag håller nästan på att gråta när jag tänker på hur slut jag är i kroppen! Gemfört med gårdagen var vi tvugna att gå ut med hundarna 4 gånger idag istället för två! Det är inte korta sträckor vi går heller så jag tippar väl att jag har gått upp emot 8km idag. Dessutom så är ju de här hundarna jag går ut med inte de mest inlärda hundarna, så de kan inte gå fot. Har nästan fått blåsor i händerna efter promenaden med de askyvärt jobbiga pudlarna. Den hunden som jag gick med första promenaden igår (Golden Retrieven) var som vanligt väldigt lat! Fick veta av en av de andra tjejerna att han får lite extra mat än den borde få från sina ägare. Det är deras första hund så de skämmer bort den MYCKET. Den orkar verkligen inte gå de långa promenader som vi går. Han lägger sig ner på marken! Stackaren!

Jag gör honom en stor tjänst.

Såklart så ska pudlarna badas och shamponeras med ett shampo som ger glans och lyster. Så det var min och en annan tjejs uppdrag. Det förvånadsvärda var ju att de hundarna är sjukt rädda för vatten. De tycker att det är hur obehagligt som helst. Så det var lite knepigt.

Just nu skulle jag bara vilja lägga mig ner i soffan och bara försvinna för ett litet tag.

Jag tvivlar på att jag kommer att orka det här i 3 veckor...

puss