RSS 2.0

Ciabatta
2010-08-31 20:17:57 | | Kommentera här! 3Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av denna underbara macka och "Fångarna på fortet". Tycker att det har blivit rätt fjantigt, men det finns inte så mycket annat. Allt på tv nu är skit. Inga bra program alls.

Nu kurrar det i magen...

puss

5 saker...
2010-08-31 19:04:08 | | Kommentera här! 2...som jag tycker är skrattretande.

1. Äldre kvinnor som är lite för "party" - Jag har sett flera äldre kvinnor, närmare tanter, som har tagit "party-grandma"- steget på lite för stort allvar.  
Ex. Jag var påväg hem från träningen hos sjukgymnasten och mötte då en tant som hade knalllila hår! Jag började direkt tänka på om min farmor skulle färga håret lila. Nej tack! Håll er till naturliga färger och att baka bullar.

2. När man ska blåsa en bubbla och hela tuggummit flyger ut - Det har hänt mig flera gånger. Jag har tuggat på tuggummit (bubblegum) ganska länge så det har blivit lite hårdare. Eftersom det då är hårdare är det svårt att blåsa upp en bubbla. Därför flyger hela tuggummit ut av all kraft från blåsningen. Väldigt komisk! Speciellt om man går på stan.

3. När man tappar pengar i en butik - När man t.ex. ska ta fram något ur börsen kan det lätt hända att mynt ramlar ut. Då är man alltså tvungen att huka sig ner och typ åla sig fram för att hitta alla mynt. Då är det bara att hoppas på att ingen bryr sig. Fast det brukar tyvärr inte vara så. Istället står alla och stirrar som några fån när du visar din åååh så fina smidighet (och rumpa för den delen). Visst är det underbart skrattretande?

4. När man halkar på vintern - haha, detta händer mig varje vinter. Det händer oftast när det först har snöat, sedan töat, frysit på igen och sedan snöat igen. Då bildas det hala fläckar under snön och vips så ligger man där på backen alldeles generad. Det är så svårt att se dessa fläckar! Något som också SER väldigt roligt ut är om man försöker att inte ramla och viftar runt som en galen struts för att inte ramla. Skrattar för mig själv!

5. När dragkedjan fastnar - När man har bråttom till något/någon så händer det oftast de saker man verkligen inte vill ska hända. Som t.ex. att dragkedjan till jackan fastnar halvägs. Då måste man alltså stå där och försiktigt försöka att dra upp den eller ner den. Detta brukar inte ske med lugn när man är stressad. Därför brukar det bara bli värre eftersom man drar hårdare. Så då fastnar den bara mer och mer. Oftast lossnar den till slut eller i värsta fall får man ge upp och fara iväg med jackan halvt uppdragen. Älskar det andra alternativet. Har hänt mig flera gånger...


puss

Today
2010-08-31 15:39:43 | | Kommentera här! 2


Jeansleggings Åhlens, tröja H&M, halsband Ur&penn, ringar Turkiet och H&M

Idag gick jag till 13.55 ungefär. Hade bild sista lektionen som måste vara den roligaste kursen jag har såhär långt. Jag vet faktiskt inte hur jag har kunnat klara mig utan den tidigare. Den förgyller min vardag! Får satsa allt jag har på den kursen eftersom det är en 150p kurs.

Är jättehungrig, men har redan ätit en macka och en frukt. Hmm...hur ska detta gå? Kommer väl falla ner på marken snart pågrund av näringsbrist utan näringsbrist. Hur det nu går ihop. Känner mig som en strandad val. Har inga vägar att gå. Sitter fast och är för tung för att röra på mig. Yes, I AM Mobidic!

Nu ska jag se på lite tv.

puss


Tiden går
2010-08-30 22:09:01 | | Kommentera här! 4


FINA! ♥

Oj-oj. Klockan börjar bli mycket! Måste få min skönhetssömn innan skolan. Vill inte se ut som ett tap när jag går in genom skoldörrarna. Någon måtta får det faktiskt vara. Mina extra huvuden gör ont! Kanske borde börja kalla dem för mina systrar och bröder, för att göra det lite mer hemtrevligt. Fast så länge hade jag inte tänkt att de skulle stanna!

Nu ska jag alltså göra mig klar för att sova. Cyklade en timme efter jag hade gjort matteläxan, som fortfarande ligger på min säng som ett frågetecken. Jag fattade verkligen ingenting av det jag gjorde, eller facit för den delen.
Kan det bli värre?

puss

Stop following me!
2010-08-30 18:43:53 | | Kommentera här! 5

AAAAH!
Jag blir galen på dessa extra huvuden som ploppar upp på mitt ansikte! Varför just jag!? Men banne mig, dessa ska snart halshuggas! De ska få se sina sista dagar! Känner att jag snart blir aggressiv! Har de inget annat för sig än att förstöra mitt liv!? Ha party på något annat ansikte annars ska ni få smaka!

Har känt mig så äckligt skabbig idag, även om det nog bara är jag som har tyckt det. Försöker att överväga att INTE använda plattången för att låta mitt hår repareras lite, men det är mycket som står emot. Mitt hår är i en äcklig längd och har fortfarande kvar torrheten i topparna. Har snart fått bort allt hår från blonderingsdagarna (det är det som är nere i topparna nu). Det är så grymt risigt och går inte att fixa till med hårinpackning. Attans!

Ibland är livet rätt jobbigt!

puss

Enkel . Svart . Ursnygg
2010-08-30 17:00:19 | | Kommentera här! 2
puss

Satans kråka!
2010-08-30 10:43:13 | | Kommentera här! 3Ja vad ska man säga. Jag är klar nu och det är ungefär 3 timmar kvar innan jag börjar min enda lektion jag har idag. Vaknade lite tidigare än väntat eftersom en kråka lät som den höll på att kvävas, precis utanför mitt rum. Då hoppades jag på att den skulle kvävas ihjäl. Fast inte nu längre!

Sätter mig kanske vid tvn en liten stund, har inte så mycket annat att göra. Har på mig en adidaströja och jeans. Orkar inte bry mig om vad jag har på mig idag. Slöseri med tid. Fast jag har ju gott om tid. Äsch.

Ha en bra dag!

puss

Time to sleep!
2010-08-29 23:00:23 | | Kommentera här! 2Har tittat på "Briget Jones dagbok" och ska nu göra mig klar för att sova. Ska bli skönt! Har haft fullt upp idag faktiskt. Inte en minut ledigt här inte. Har bara en lektion imorgon som börjar kvart över 1. Lååång sovmorgon alltså! Låter bra i mina öron.

Godnatt!

puss


Orkanen Alfredo
2010-08-29 19:50:55 | | Kommentera här! 4
YES! Nu har jag staädat klart mitt rum. Det såg seriöst ut som att en orkan dragits runt i mitt rum! Jag säger det som jag har sagt många gånger, igen: Hur kan det gå så långt!? Det är helt sjukt!

Så nu är det fint och prydligt igen och jag hoppas på att det håller sig den här gången. Tvivlar på det. Men men. Nu ska jag spela lite Wii och sedan se en så galet rolig film på tv. Längtar!

puss

Gyllene lycka
2010-08-29 19:22:43 | | Kommentera här! 1puss

New stuff
2010-08-29 18:16:24 | | Kommentera här! 1
Mascara Åhlens 179:-
Halsband Ur&Penn 79:-


puss


Today
2010-08-29 15:37:57 | | Kommentera här! 3Kavaj Secondhand, topp H&M, halsband mammas, ringar Turkiet och eget.

Har varit på stan med Madde idag och köpte bland annat låtsasfårull som jag ska sy fast på min skinnjacka. Eller jag ska försöka rättare sagt. Vi får se hur det blir och förhoppningsvis blir det bra. Orkar kanske göra det idag, bara kanske. Det beror på hur kvällen artar sig.

Snart ska jag fara ner till Nyborg och se fotboll. Hoppas att det inte börjar regna!

puss