RSS 2.0

Trött, helt i onödan.
2010-11-30 08:59:15 | | Kommentera här! 2Var grymt trött när jag åkte buss för en stund sedan. Höll på att somna. När jag kom till skolan så fick vi såklart veta att vi inte har någon matte! Det är så typiskt att vi alltid får veta det när vi redan har kämpat oss upp ur sängen och kommit till skolan. Åh, så jobbigt det är!

Så nu sitter jag i biblioteket och väntar på att engelskan ska börja. Men tydligen ska vi få börja tidigare, som tur är. Jag orkar seriöst inte med att vi missar lektioner hit och dit och altid måste jobba ihjäl oss för att kompensera. Så grymt onödigt! De borde lägga upp skolplanen på ett annat sätt så vi inte behöver stressa igenom alla skolår.

Efter skolan ska jag fara på körkortsteori. Längtar inte.

puss

Just push forward
2010-11-29 18:39:22 | | Kommentera här! 0Jag undrar ibland över varför jag har kvar min blogg. Har kass uppdatering och noll och jag menar NOLL inspiration. Känner själv att jag vill inspirera folk, men jag har ingen drivkraft nu. Kanske beror på att min äckliga design har suttit uppe i åratal. Vill göra en ny hela tiden eftersom jag bara vill spy på den nuvarande, men jag har aldrig tid till att ta nya bilder. Mest för att jag har så mycket i skolan och för att det är 20 minusgrader ute!

Får skylla mig själv för att jag ALLTD skjuter upp saker och ting. Måste skriva en loggbok til svenskan. Hade först 5 veckor på mig och nu är det bara 2 veckor kvar. Har jag skrivit något? NEJ. Har jag läst klart boken? NEJ. Har börjat läsa boken? NEJ.

Haha, Linn, du har ett allvarligt problem..

puss

Shopping del 2
2010-11-29 15:41:56 | | Kommentera här! 2Topp Monki 180:-
Tröja H&M 199:-


puss


Ryggrad
2010-11-28 18:36:13 | | Kommentera här! 0puss


Shopping del 1
2010-11-28 15:07:38 | | Kommentera här! 1Topp Monki 250:-
Tröja Ginatricot 200:-

Jag tänkte att jag delar upp det jag köpte i Umeå, så ni får se resten när jag orkar lägga up bilderna. Känner inget driv att skriva eller at sitta vid datorn över huvudtaget.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

puss


Första advent
2010-11-28 14:02:03 | | Kommentera här! 0Så var det äntligen första advent! Så himla underbart! Advent betyder julmusik, lussebullar, glögg, skumtomtar, knäck, julmust och levande ljus. Vad kan vara bättre än det? Nu är det bara 27 dagar kvar till julafton! Tiden bara rinner iväg precis som min tid till att plugga. Synd att behöva plugga på advent..

Vad händer hos er på advent?

puss

Umeåresan
2010-11-28 13:50:07 | | Kommentera här! 0

Lovade er att jag skulle ge er fler inlägg när jag var borta, men det fick ni inte! Got ya! Skoja bara. Trodde att jag skulle ha tid til att göra det, men schemat var fullsmockat och även shoppingkassarna. Lägger in bilder på det jag + min lillasyrra köpte (vi delar på allt vi köpte).

Vi kom till Umeå ganska sent ändå, senare än vad vi trodde. Vi kunde ibland inte köra snabbare än 50 km/h eftersom det var snöstorm! Vi blev nästan påkörda också1 det var någon himla idiot som blinkade höger först, men sedan tvärsvängde vänster! Men vi klarade oss och kom oskadda fram till hotellet typ halv 6. Åt på Tapazbar. det var huuur gott som helst! Till frukost var det en grymt bra frukost med färsk frukt, våfflor, äggröra och bacon. Man kunde även göra färskpressad juice ♥ En underbar helg!

Detta inlägg skulle kunna fortsätta ännu längre, men jag avrundar här.

puss


Umeå nästa!
2010-11-26 11:46:16 | | Kommentera här! 1Idag mina vänner åker jag till Umeå! Vi ska alltså kämpa oss ut på de metersnöiga vägarna om ett par timmar. det gör mig faktiskt lite nervös, men det är tur att det finns plogbilar. Norrland it is! Det har snöat konstant i typ 3 dygn och jag gillar det! Det betyder att det snart går att åka slalom ♥

Det kommer att finnas internet i hotellet, så ni kommer att få fler uppdateringar ikväll!

GOOD!!

puss


Last day of doom!
2010-11-25 16:25:18 | | Kommentera här! 4YES! Yeees! YEAH! Imorgon far jag till Umeå, the capital of shoping i Västerbotten! Känns skönt att bara behöva ha en lektion innan jag far. Skulle ha gått till halv 4 annars! Groteskt på en fredag, men det är så schemat är. Lämnar Lovisa ensam med tapetseringen på måleriet, men jag litar på att hon gör ett bra jobb! Hon är duktig iallfall, så det ska inte vara något problem.

Har inte bestämt mig om jag ska fara till träningen ikväll och göra mina rehabsövningar. Fick det som förslag av mina tränare för att jag inte ska bli "utanför". Får inte börja om att träna volleyboll föränn efter jul. det svider som ett skavsår! Bäst att lägga på ett Compeed® Skavsårsplåster, hehe. Funkar som en smäck!

Nu måste jag återgå till pluggandet!

puss

Vilken pärs(ika)
2010-11-24 21:42:29 | | Kommentera här! 2Måste ta nya bilder, men there is nooo time!

Puuuh, vilken dag det har varit. Är lite småstressad nu när det närmar sig jul eftersom alla rackarns prov görs de sista veckorna innan vi får lov! Allt ska därför tryckas ihop och fungera. Inte nog med det, jag har ju körkortstoerin och övningskörningen att tänka på också. Hur ska detta gå! Får väl försöka att ta allt med lugn, om det nu går.

Slutade halv 3 idag, men kom inte hem föränn typ 20 över 3. Alla dessa bussar man ska åka hit och ditt för att ta sig hem går inte alltid de tider jag vill att de ska gå. Var tvungen att vänta i 20 minuter innan bussen kom. Ganska nedrigt med tanke på att det förut (när jag gick i högstadiet) bara tog 5 minuter för mig att gå till skolan. Ahh, härliga tider.

Nu ska jag krypa till kojs!

puss

Ugglor
2010-11-24 20:50:09 | | Kommentera här! 0puss


Så mycket att köpa, så lite pengar...
2010-11-24 17:55:34 | | Kommentera här! 3I övermorgon far jag till Umeå! Tyvärr så kommer jag att bara ha runt tusenlappen till att shoppa, fast det borde räcka. Jag måste köpa julklpappar också, så en del av pengarna måste ju gå till det också. Det är tur tat jag och Mimmi (min lillasyster) delar på våra kläder. Då behöver man inte betala hela plagget. Vi har nästan samma stil just nu och det funkar perfa att göra så då.

Jag hoppades på att bara få lägga pengar på kläder eftersom min gardeob är såå oinspirerande, men som ni ser på bilden så finns de mycket annat jag också måste köpa. Jobbiga saker, som smink och liknande. Det är tur att det snart är jul! På fredag är det bara 4 veckor kvar!

Nu ska jag göra lite kemi...

puss