RSS 2.0

SJUKHUVUD
2011-04-27 14:38:47 | | Kommentera här! 2

Åh fy, blä, mackarones så tjock jag känner mig..i huvudet. Har blivit förkyld (IGEN) och känner mig rent usel stundtals! Snart orkar jag inte mera! Har varit sjuk typ 6 gånger på 2 månader. Är frisk i typ en vecka och blir sjuk i typ en vecka efter. Sådär håller det alltså på hela tiden!

Ser ut som en strandad blåval, men med några faboulous finnar på det också. Hann faktiskt att sminka mig imorse innan jag kände att det inte gick. Kämpade mig genom varje steg som om mina ben var spagetti. Ketchup i naveln next?

Om ni är sugna på forsränning, prova på "Linns näsa - forsränningens mecka". Forsränning i svårighetsgrad 5.

puss

Hello handsome!
2011-04-25 15:15:42 | | Kommentera här! 5



JAA! Äntligen har jag funnit min drömcykel! Har varit utan cykel i typ 2 år. Har bara varit moppe för min del på sommaren. Men nu! Nu har jag en cykel! Hittade en annons på blocket, for till han som sålde cyklarna och hittade denna goding ♥ Blir bländad av dess glans! PUSS på dig! Ehh...hehe..kul

puss

Stan med Mimmi
2011-04-23 16:04:57 | | Kommentera här! 3




Var på stan med Mimmi idag och fick med mig detta hem (och en jumpsuit som Mimmi köpte). Har velat ha sådana shorts väldigt länge och idag slog vi till! Synd bara att man får mormorsrumpa i dem, men alla får ju det så jag orkar inte bry mig. Bilden är lite suddig, men ni ser iallafall hur de ser ut. Var tvungen att ta kort på dem när Mimmi hade på sig dem. Orkade inte ta på mig dem bara för att ta kort.

Är i en orange-period. Skulle kunna köpa hur mycket saker som helst i olika oranga nyanser. Synd bara att man nästan är helt pank efter veterinärsbesöket. Men jag misströstar inte! Fick i alla fall med mig ett nytt nagellack hem, för 10 kronor. Inte illa! Det går ingen nöd på mig!

puss

Ariel är en slyna?
2011-04-22 18:24:47 | | Kommentera här! 0



Är helt galen i Disney-filmer! Jag skulle kunna se klassikerna om och om igen hur många gånger som helst. Min favorit när jag var barn var "Lilla sjöjungfrun!". Tyckte att hon hade så fint hår och sjöng så vackert. Men bland alla fina sånger och böljande hår så finns det vissa saker som kanske inte är så himla barnvänligt egentligen.

När jag och Madde såg "Lilla sjöjungfrun" för ett tag sedan blev vi helt paff när vi hörde att Ursula kallade Ariel för slyna! HAHA! Jag höll på att dö av skratt! När man var mindre visste man såklart inte vad det var och brydde sig inte om det. I den engelska versionen kallar hon henne för "dumb little tramp". Haha jag dööör! Vart är världen påväg??

puss

Ny väska
2011-04-21 14:16:59 | | Kommentera här! 2




Fick hem denna goding för ett par dagar sedan. Köpte den på tradera för 23 kronor. Inte illa! Väntade dock typ två veckor för den att komma i min brevlåda, men det var det värt! Tycker att orange är en jättesnygg färg och hoppas att den ska piffa upp min vardag litegrann nu framöver! Den är verkligen något speciellt och hade säkert kostat runt 500 i butik. Så jag är väldigt nöjd med mitt fynd!

Vad tycker ni, HISS eller DISS?

puss

borta med vinden!
2011-04-20 21:46:51 | | Kommentera här! 1

Ah gud vad dålig uppdatering jag ger er! Har massor av nya kläder som jag borde visa upp, men jag har så mycket annat på gång nu när det är lov. Borde egentligen skriva mer nu när jag är ledig, men det finns seriöst ingen tid! Dessutom är jag grymt avsugen på att ta kort på mitt fattiga ansikte. Så det blir inte så mycket sådant heller. Har även lite problem med att få i all den där magmedicinen i Sean. Han verkar inte tycka att det är så gott och det kladdar mer än det gör nytta. Men imorgon ska mamma hjälpa mig lite, så han får i sig det jag har köpt till honom.

Torsdag imorgon och typ halva lovet har gått. Det är helt sjukt att jag knappt hinner slappna av och känna lugnet. Borde ta en riktigt softarhelg utan bekymmer. En hakuna matata helt enkelt!

Hoppas att ni har haft en bra lov hitills! ♥

puss

rena rama rånet
2011-04-19 18:14:55 | | Kommentera här! 2



Veterinärsbesöket gick bra. Tog ett tag innan vi fick komma in, men när vi väl var där så gick det snabbt och smidigt. Det var inget fel på hans lungor eller liknande och hans bett var väldigt fint. Fick med mig ett recept på en salva för ögonen och morotspasta och örter för hans mage. Detta ska han få 3 gånger per dag. Det är tur att jag är ledig!

Undersökningen och allt jag fick med mig hem kostade sammanlagt 566 kronor! Och då är inte ögonsalvan inräknad! Grymt dyrt att vara hos veterinären. Så nu är det bara att han blir frisk! Är officiellt pank! Men det är såklart värt det om han blir frisk ♥

Snart ska jag bege mig till kanotudden för att grilla.

puss


Veterinären
2011-04-19 12:09:18 | | Kommentera här! 2



Snart ska jag fara med Sean till veterinären. Det låter konstigt när han andas, låter som att han är förkyld eller täppt i näsan. Det rinner även väldigt mycket ur båda hans ögon. Så idag ska han få bli undersökt och förhoppningsvis är det inget allvarligt fel på min gullegris!

Återkommer med diagnosen sedan...

puss


New in - blus
2011-04-18 14:05:39 | | Kommentera här! 0



Har suktat efter att få ta med mig den här tröjan hem någon gång. Eftersom Monki inte finns i Skellefteå så är det inte ofta man är där och därför blir kläderna speciella. Såg den här på hemsidan och kände att den var precis min stil (den som ligger därunder, men som inte alltid syns). Försöker att få tillbaka min lite sötare stil som jag hade tidigare och denna blus är väl en bra start på det projektet?

För svidande 300 kronor följde den med mig hem från Umeå-trippen i lördags. Fick ett "finfint" välkomnande från mig genom att jag spillde choklad på den och lite tandkräm so pricken över i:et. Så det var inte många timmar den var ren.

Mmm me like!

puss

New in - spetsshorts
2011-04-17 17:06:00 | | Kommentera här! 0




Såg för ett tag sedan dessa shorts på BikBoks hemsida och har väntat på att de ska komma in i Skellefteå. När vi då gick till BikBok i Umeå, vad tror ni att jag ser då? JAG SER SPETSSHORTSEN! Jag rusar dit och ser då till min besvikelse att det bara finns två exemplar kvar, båda i storlek L. Frågade om de hade några på lager, men det hade dem inte. Så då gick vi därifrån, jag kan ju liksom inte ha storlek L. De skulle ju falla av mina höfter till och med.

Senare när vi hade gått ett bra tag så gick vi tillbaka för att titta igenom BikBok lite noggrannara. Och vad ser jag då? Jo, ett exemplar till i storlek S!! Någon måste ha lämnat tillbaka dem eller något. Fatta så glad jag blev! Frida var dessvärre inte lika glad...hehe.

Så nu hänger de snygg och prydligt i min garderob. Längtar efter att få använda dem!

puss

Home
2011-04-17 15:07:57 | | Kommentera här! 0

Kom hem från Umeå ca klockan ett idag. Det har varit mycket roligt att fara till en annan stad bara över en helg. Har shoppat en hel del och är officiellt pank. Så nu mina vänner är det "shopping-celibat" tider. Men jag är grymt nöjd över mina köp, så då spelar det väl ingen roll eller hur?

Håller på att vårstäda kaninburarna. Ska göra dem som nya igen! Är lite svårt att städa dem på vintern, så nu måste jag verkligen göra dem superrena!

Ni kommer att få se det jag har köpt, men det kommer i olika inlägg lite utspritt över veckan. För att göra det lite mer "spännande". Allt för att plåga mina nyfikna läsare!

puss


Umeå nästa
2011-04-16 07:52:57 | | Kommentera här! 1

Snart far jag till Umeå med shoppingsuget uppe i geniknölarna! Hoppas att det finns kvar lite från H&M Conscious collection. Som jag visade i ett inlägg tidigare har jag redan beställt två plagg från den, men jag ska se om de finns i Umeå så jag inte behöver beställa. Roligare att få köpa "på riktigt" och det kan vara bra att få testa plaggen också.

Nu måste jag duscha. Mitt hår ser ut som att den har fallit i en bytta av smör. Eller så är det byttan som har blivit fylld med mitt hår. Fritt val.

Hejdå, kanske vi ses i Umeå?

puss