RSS 2.0

3 favoriter från ASOS
2012-04-18 18:11:52 | mode | Kommentera här! 0


Är en ett stort fan av ASOS och av clutch-väskor. Så denna kombination kan ju inte bli bättre! Fast jag har jättemånga clutch-väskor redan så jag måste suga på karamellen först. Dessutom VILKEN av dessa är ultimat?? Det är the big question! Funderar även på att köpa tyg och sy några egna shoppers (mitt andra dreggelobjekt...hehe).
Att de är på rea gör ju inte saken sämre. Eller ja, kanske för min ekonomi i sådana fall..

Kampen om concealern
2012-04-14 16:00:00 | mode | Kommentera här! 0

Har velat ha den här concealern hur länge som helst. Just med tanke på hur mycket beröm den har fått osv. För någon vecka sedan så hade Kicks specialpris på den för medlemmar. Så då tänkte jag att jag skulle passa på att köpa den när den hade ett så bra pris. Men eftersom jag blev sjuk så kom jag mig inte in till stan föränn efter en vecka och då var den slut. De hade bara tagit in 20 st (!!?). Väldigt konstigt enligt mig med tanke på att det är den populäraste concealern de har.
Som tur var så erbjöd de mig en liten deal. Jag fick köpa den för specialpriset om jag kunde vänta med att få den några veckor senare. Så då gjorde jag det och igår fanns den i lager igen. JIPPI!
Glad tjej.Kärlek vid första ögonkastet
2012-04-14 13:23:11 | shopping | Kommentera här! 0

Var på stan igår med min syster. Var inte tänkt att jag skulle köpa något, men då fick vi syn på denna goding ↑ och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag menar, virkat + somrigt + blommor + lite transparent, vad kan bli bättre??
Så jag fick alltså med mig något hem ändå. Hämtade även ut en concealer (ni får se senare). Dessutom så köpte min syster en supersöt stickad tröja. Ett riktigt kap må jag säga.
Ni kanske kan räkna ut att min fredag den 13:onde inte var någon otursdag.

Problemlösning á la Linn
2012-04-12 15:00:00 | mode | Kommentera här! 1

Som jag skrev tidigare så har jag fallit för toppar med utsvängd underdel. Tyvärr så har jag inte kunnat införskaffa mig en såda än. Men i helgen när vi skulle få främmande så fick jag en snilleblixt!
Jag har en kabelstickad tröja från Second Hand som jag älskar in till döden. Men det enda negativa är att den ser ut som en säck potatis på kroppen. Man får ingen smickrande kropp. Så jag då kom jag på idén att dra ett snöre genom tröjan så att det skapas en dragsko som man sedan kan dra i och knyta en fin rosett. Och vips så hade jag mig en sådan där eftertraktad tröja med utsvängd underdel! Hittade ett vanligt snöre som hade typ samma naturliga färg, så det blev splendid!
Före- och efterbilder:
FÖREEFTER


Smart va??

Nowhere - spring news
2012-04-11 18:21:00 | mode | Kommentera här! 0

Shoppa kollektionen på Nelly!

"NOWHERE is a pioneering fashion brand that breaks with the limits of how, where and why fashion is made. NOWHERE is the liberation of the individual piece of clothing from everything that could turn it into anything but pure style. Contemporary and accessible -NOWHERE is here, NOWHERE is now." - NELLY.COM

@liinnjohanssons på Instagram
2012-04-10 19:11:24 | allmänt | Kommentera här! 0


Som många andra så finns jag nu på Instagram. Om du vill se bilder från vardagen (typ vad jag äter osv) kommer jag att göra dig besviken, men om du vill se inpsirationsbilder från min vardag och mitt liv DÅ blir du förhoppningsvis nöjd.
Följ mig och bli inspirerad!

när man minst anar det blir man en wannabe
2012-04-10 13:04:20 | mode | Kommentera här! 2

Även jag har hamnat i "älskar toppar med utsvängd nederdel" - träsket. Det är grymt fint och smickrar kroppen på något sätt. Denna goding ↑ är en nyhet från Gina Tricot. Man borde kanske slå till om man inte har en hårig rygg. Annars ska det bli et problem eftersom den är öppen bak.
Fint, mycket fint!

me today
2012-04-08 20:13:29 | allmänt | Kommentera här! 1


mobilblogg: skriker mig hes på O'learys
2012-04-07 16:55:18 | allmänt | Kommentera här! 0


Så går det om man bor i en hockeystad
2012-04-05 22:02:09 | allmänt | Kommentera här! 0Har på senaste tiden blivit ett hockeyfan. Och gud vad det sitter fint!


Tips: hårda och snygga naglar
2012-04-05 15:00:00 | mode | Kommentera här! 2
För några år sedan slutade jag att bita på dem och kunde äntligen få se mina naglar växa sig långa. Men så blev inte fallet. Jag har extremt dåliga naglar så istället för att växa sig långa och fina spricker de och är mjuka som gelé.

Som tur är så har jag hittat den ultimata kombon för mina naglar. Jag använder Depends Protective Base Coat, Beauty Polish och Quick & Shine Top Coat. Denna trio håller mina naglar hårda och snygga! Och då menar jag inte lite hårda utan STONE-HARD!

Depend Protective Base Coat:
Skapar en bra och hållbar grund inför nagellacket. Den skapar den perfekta lackytan och skyddar nageln så att färgpigmenten inte kan tränga ner i nageln och orsaka missfärgningar.

Depend Beauty Polish:
Ger en fin genomskinlig rosa nyans. Återger skönhet till en ojämn, livlös, matt eller gul nagel. Microfibrer fyller ut ojämnheter och ger en perfekt ytfinish. Lacket inehåller violetta pigmenteringar som kamouflerar gula missfärgningar på nageln.

Depend Quick & Shine Top Coat:
Håller nagellacket på plats och gör nageln stenhård. Ger en stöttålig och högglansing yta, prefekt skydd och torkar supersnabbt.

Utöver dessa produkter kan jag rekommendera Depend Powerflex Nagelstärkare (skyddar nageln från att bli mjuk).


A little bit of history
2012-04-05 13:52:28 | allmänt | Kommentera här! 0

En del av mig saknar det kortkorta håret, men en annan del av mig längtar efter att få håret långt. Problemet med det superkorta håret var stylingen. Jag var tvungen att duscha det varje dag för att det skulle se bra ut. Vilket såklart inte är bra för håret och även rätt så slitsamt för en själv. Jag hade bra och dåliga perioder när jag hade den frisyren. Fick vara med på en modeblogg pågrund av håret och har aldrig fått så många fina kommentarer förut.

Med tanke på hur mycket positivt frisyren gav mig så ångrar jag inte att jag klippte det kort. Men det kommer nog att vara första och sista gången. Fast om man känner mig själv rätt så kommer jag säkert att få äta upp det.En gammal bild på mig när jag hade kortkort hår. Fina ögonbryn jag hade på den bilden, faktiskt.