RSS 2.0

ASOS-beställning
2011-09-29 19:09:33 | shopping | Kommentera här! 0



Denna stora beställning har min syster och jag klickat hem! Har länge velat beställa från ASOS, men det har aldrig blivit av. Men nu smällde det till eftersom de har 50% rabatt på en hel del höstnyheter. Så allt detta ni ser ovan är rabattvaror. Passar min plånbok finfint!

Det är fraktfritt och returfritt till Sverige så passa på!

fina Olle
2011-09-29 17:54:52 | allmänt | Kommentera här! 1



Tittade runt lite på tv4s hemsida och fick syn på den här videon. De är ett rätt så bra team Olle och Molly må jag säga! Är så grymt glad över att Olle gick vidare och hoppas att Molly gör det också!

Ikväll är det dax igen, girlpower!


halva veckan avklarad!
2011-09-28 18:54:30 | allmänt | Kommentera här! 1



Skoldagen idag gick faktiskt rätt så snabbt. Men jag är ändå grymt trött och det känns som att jag har varit med i ett maraton. Så ikväll blir det bara att sitta i soffan och titta på tv. Idol var grymt bra igår kväll, så förhoppningsvis är det bra idag också! Jag vill att Olle ska vidare i alla fall. Men jag säger bara "peppar peppar", för igår gick inte Amanda vidare när jag ville det. Så jag ska inte spåna någonting ikväll.

Ser ut som en kantarell i min frilla idag. Så imorgon har jag tänkt att se ut som en champinjon..

bye bye guldiga toner
2011-09-27 19:30:00 | mode | Kommentera här! 0

Förra helgen tog jag tag i något som jag borde ha gjort för länge sedan, jag gjorde en "silvershampo-kur". Kan inte fatta att jag har gått runt med äckliga gula toner så pass länge som jag har gjort. Tycker att gludiga toner är snyggt på andra, men det passar inte på mig.

Hade i silvershampot i ca en timme och det blev precis som jag ville ha det. Lite sådär grått vitblond. Är mer än nöjd! Fast det är synd att mitt hår snabbt övergår till de guldiga tonerna igen. Men jag har köpt en hel flaska så det ska räcka  till många användningar framöver. Min förra flaska räckte i ca 2 år. Det säger ju sig självt att det kommer att räcka den här gången också.

FÖRE:


EFTER:


Och nej...jag är inte omedveten om hur sjukt fett mitt hår är på första bilden. Det var precis innan jag skulle duscha och lägga i silvershampot. Hade liksom haft en avfettningshelg. Hehe.


svart poncho
2011-09-27 17:52:38 | outfits | Kommentera här! 1



/ Poncho Gina Tricot (NY!) / Kavaj H&M / Tröja BikBok / Jeans Gina Tricot / + Boots Scorett /

Fick användning av min nya poncho/sjal som jag fyndade på "frikvällen". Det var 20 % på en valfri vara, så jag slog till på ett klädesplagg som jag länge har tänkt att köpa. Katching! Grymt skön att ha nu när det är lite ruskigt jöstväder ute.

Höll seriöst på att blåsa bort till de sälla jaktmarkerna idag. Mitt paraply behandlas på intensivvården just nu med livshotande skador. Så det kan gåååå när det blåser såååå.

Nog med trams! Ikväll är det idol och jag hoppas innerligt att jag inte behöver skämmas som jag faktiskt gjorde igår! Grymt dålig början.


17.06
2011-09-26 17:06:17 | allmänt | Kommentera här! 0



Slutade 11 idag som alla måndagar! Grymt skönt att nästan ha en ledig dag i veckan. Men idag kom jag inte hem föränn typ halv 3. Hade tid hos tandläkaren 13.50 så jag strosade omkring på stan och fick sedan hem ett läppstift, en foundation och en mascara. Hatar att köpa smink. Det är så jobbigt dyrt, men så jobbigt nödvändigt. 

Pappa tog 800 kronor från min lön igår för att jag hade fått för mycket. Det sved kan jag säga! Så från att ha planer har jag övergått till att ha planer utan någon chans att slutföra dem.

Nu måste jag övergå till religionsläxan. Motivationen ligger på noll...

25-09-11
2011-09-25 21:27:19 | allmänt | Kommentera här! 0



Idag hade jag tänkt att uträtta en hel del saker, men i slutändan blev det inte så mycket gjort ändå. Har skrivit lite på religionsläxan (men som jag måste börja om på), städat mitt rum, varit med Emelie och gjort mitt hår lite mindre guldigt med silvershampo.

Nu jar jag tänkt att bege mig till sängen och sedan sussa gott. Snart är det dax för en ny skolvecka. Fy och blä! Är så grymt less på skolan!

But so what? I'm still a rockstar..

Nytt i garderoben
2011-09-24 19:03:50 | shopping | Kommentera här! 3



Idag var jag på Pingstkyrkans second hand för första gången sedan de flytta alldeles för långt bort för min smak. Det var gigantiskt! De hade huuur mycket som helst och bra priser. 

Som ganska många vet så är jag en riktig second hand-are, jag hittar verkligen hur mycket som helst. Och idag var det verkligen inget undantag. Efter ca 5 minuter där inne hade jag samlat på mig 14 olika plagg. I slutändan tror jag att jag hade provat upp emot 30 klädesplagg. Men jag köpte inte alla (måste ju tygla mig själv!) så det blev två fynd som fick följa med mig hem.

Kassa bilder...

jordbävning eller vadå??
2011-09-22 21:37:38 | allmänt | Kommentera här! 1


Hade väldigt ont i huvudet idag också. Men jag bet ihop och klarade av skoldagen. Är lite mer bekymrad över morgondagen eftersom jag har lite feber. Jag borde nog inte springa konditionstesten i alla fall. Skulle bara hamna på marken helt död efter halva i sådana fall. Så jag tror att jag skippar det hur som helst. Får förhoppningsvis chans att visa vad jag går för (haha..alltså ingenting) någon annan gång.

Är bara så less på att vara sjuk! Jag hoppas att jag inte får en sådan där jobbig period igen då jag aldrig blir frisk. Ser lite surt ut nu när jag konstaterar att jag fortfarande är sjuk efter 2 veckor. Grymt jobbigt!

Nu ska jag sussa gott och sedan får vi veta imorgon om jag fortfarande är en strandsatt val. Mest troligt..

tips för shoppingsugna!
2011-09-22 17:04:38 | | Kommentera här! 0



Dessa godingar säljer jag nu på Tradera. Så om ni är sugna på att införskaffa en av höstens stora favoriter, passa på nu! De ligger just nu på endast 100 kr!

Klicka HÄR för att komma till auktionen

migrän
2011-09-21 18:24:48 | allmänt | Kommentera här! 0

Är så sjukt trött även om jag har legat i soffan hela dagen och sovit. Fick migrän imorse och har haft jordbävning i min skalle hela dagen! Har fortfarande lite ont i huvudet, men det värsta är över. Har mått lite illa också. Men det värsta är när man nästan förlorar synen på ena ögat. Såg bara halva vardagsrummet någon timme eller så. Jätteläskigt!

Får ta nya tag imorgon!

godnattis
2011-09-20 21:20:35 | allmänt | Kommentera här! 1



Såg nyss klart Idol och ska snart gå och lägga mig. Det är så sjukt många unga som är med iår (som också är grymt bra!!). Kommer att bli svårt att se någon åka hem. Olle måste gå vidare, han är ju bara huuur charmig som helst!

MMmmmmmm...imorgon har jag sovmorgon! Inte så speciellt lång eftersom jag måste åka buss till skolan, men ändå. En timme eller så får jag i alla fall lägga på min vanliga sömn. Förhoppningsvis ska detta göra så att jag inte ser ut som en himla uteliggare som resten utav veckans dagar. Livet är ju underbart alltså! Speciellt när man får höra av sin mamma på morgonen att ens hår är jättefint....när det är alldeles fett.

Ska börja ha flottigt hår. Det verkar vara en succé