RSS 2.0

Puss på er bloggläsare!
2011-12-31 15:22:23 | allmänt | Kommentera här! 0



Nu är jag redo! Har färgat utväxten, sminkat mig, fixat håret, klätt mig i nyårsblåsan och äntligen (efter stånk och slit) fått på mig lösögonfransarna. Har aldrig haft det förut, så jag hade lite problem med att sätta dit dem. De ser inte ok ut, men de är banne mig på!

Ha en underbar nyårskväll!


Blev som tagen på sängen..
2011-12-31 10:35:17 | allmänt | Kommentera här! 0



Satt nyss och tittade på "Fullt hus 2" vid frukostbordet. Har aldrig sett den filmen förut och därför blev jag så paff över vilka skådespelare som var med. Det är hur många som helst man känner igen! Steve Martin (kommisarien i "Rosa Pantern"), Eugene Levy (Jims pappa i "American Pie"), Tom Welling (Clark Kent i "Smallville"), tvillingarna i Desperate Housewives (Lynette Scavos barn).

Och sist men inte minst....vem ser då? JO, Taylor Lautner som liten! Han ser ut som en liten miniatyr av Jacob Black, när han har klippt sig. Haha, var tvungen attt titta lite extra för att se att det var han. Och han är lika tanned som alltid!




I min önskelista
2011-12-30 15:52:14 | mode | Kommentera här! 0



Fyller år snart (17 januari) och kollar runt litegrann vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Jag vet att jag antingen kommer att få en mobil eller mpengar till en mobil av mina päron. Men dessa skor är seriöst högst upp på önskelistan! De är seriöst från himlen! de sitter som en smäck och är jättesnygga. Synd att de kostar ca 1200 kronor, men då måste man ju tänka på att det är äkta skinn.

Önska sig kan man alltid göra!

lite vardagskul
2011-12-29 22:36:09 | bilder | Kommentera här! 2

Möttes av denna bild för ett bra tag sedan när jag kollade in mina nya händelser på facebook. Min kompis Madde hade alltså haft lite redigeringskul i sin ensamhet. Haha, kan inte sluta skratta över hur sne Adam ser ut! HAHA
Och när jag alldeles nyligt smällt denna bild och gått vidare så ser jag till min förvåning en till sådan här bild gjord av redigerings-Madde. Haha! Man har aldrig tråkigt med denna tjej, banne mig! Visst har jag sexiga kläder på mig??
Foto: Madde
Hujeda mig....

Ny design
2011-12-29 22:13:49 | | Kommentera här! 2

Nu är min design tillräckligt klar för att kunna använda! Hoppas att ni inte har varit allt för frustrerade över att jag har haft lösenord på bloggen några dagar. Behövde helt enkelt göra en ny design! Kommer att göra lite småfix lite då och då, eftersom inte allt ligger på plats. Men annars är jag mycket nöjd! Den känns varm och välkommnande på något sätt.
Jag hoppas att denna design ska kunna ge både mig och er bloggläsare lite mer inspiration än den andra.
Vad tycker ni?
(Tryck på F5 om den ser konstig ut! Kommer som sagt att göra nya förändringar lite då och då, så det är bra om ni uppdaterar sidan för att se rätt design)

uppdatering
2011-12-25 23:09:48 | allmänt | Kommentera här! 0

Tänkte att det kan vara kul för er att få en liten uppdatering. Har haft en jättebra jul (dock helt utan julkänsla) och fått jättefina julklappar. Har inte bloggat på ett tag, jag vet. Men jag kommer snart igång med en ny design och nya tag. Just wait!

Imorgon blir de fullt upp med mellandagsrean, fika i Bergsbyn och middag hos mormor och morfar. Blir nog superduper!

god jul!
2011-12-24 13:28:47 | allmänt | Kommentera här! 0



GOD JUL PÅ ALLA ER BLOGGLÄSARE! ♥


pepparkakshus
2011-12-23 15:28:05 | allmänt | Kommentera här! 1




Jag och min lillasyster blev precis klara med årets pepparkakshus! Lite annorlunda design än förut med minimarsmallows utöver de traditionella non-stopen. Fast de kommer att bli stenhårda...

Har absolut ingen julkänsla alls. Det suger. Men förhoppningsvis ska jag och min systers årliga uppesittarkväll rätta till den saken. Har blivit en tradition nu att spela Mario Cart på Wii tills vi blir trötta. Så kommer det att bli i år också, förutom att jag troligtvis kommer att somna vid 10 eftersom man har blivit så gammal och gaggig.

Ha en bra dan före dopparedan!


time flies away, but you will always stay!
2011-12-22 18:05:46 | familj & vänner | Kommentera här! 0



En bild från sommaren 2010!

Tiden går så himla fort! Känns som att det var nyss vi låg där i gräset och denna fagra bild, men de är alltså snart 2 år sedan! Hujeda mig alltså.

Kvällen kommer jag spendera med dessa flickor ovan + felicia (tror jag). Emelie har precis kommit till Sverige från vårt grannland Norge och dessutom fyller 18 år!!! Grattis! ♥

Kommer säkert att blien jättebra kväll!


strålande dag!
2011-12-20 19:15:34 | allmänt | Kommentera här! 0



Klädd som en vårflicka gled jag igenom denna skoldagen på ett lätt sätt. Fick veta mitt dekorativt måleri B - betyg och det blev ett superstarkt MVG. Om det fanns ett högre betyg hade jag fått det men nu finns ju inte det. Har inte så lätt för att ta emot beröm och liknande, så jag satt bara där generad, men absolut jätteglad! Man kan ju inte bli gladare när ens lärare knappt kan säga med ord hur bra man har varit i kursen och som hoppas på att man fortsätter med måleri senare i livet. Skoj!

Nu ska jag faktiskt göra lite julgodis! Mamma fyller år imorgon, så då kommer släkten hit för lite mys före det riktiga julmyset på julafton. MYYYS!

Lättare att hitta vår företagssida
2011-12-19 18:54:01 | uniqueufs.blogg.se | Kommentera här! 0



Nu kan ni lätt hitta åt vår företagssida på facebook även via min blogg! I denna lilla fina ruta kan ni se våra uppdateringar, nyheter och förstås gilla vår faboulosa facebooksida. Nu kommer ni banne mig inte missa något av det vi gör.

Men om ni ändå, även om ni bör hitta all information ni vill ha på sidan, har frågor angående företaget och liknande, är de bara att antingen kommentera på min blogg, mejla [email protected] eller kommentera på facebooksidan.

KOM IGÅNG OCH GILLA DENNA SIDA! Då missar ni inget av det gottigotta som vi ger!

Hehe, oj, blev lite crazy...sorry..men gilla ändå..

Flera hjärtan små
2011-12-19 17:32:59 | Våra koppar | Kommentera här! 1



Den här koppen blev klar i fredags! Är sååå nöjd med den eftersom jag la ner sjukt mycket tid på den för tt få de perfekt! Det tog ca 3 timmar att måla på alla hjärtan (som i slutändan blev ca 400 st) Trodde först att det skulle bli rosa hjärtan, men de blev röda efter andra bränningen. Gör faktiskt ingenting. Tycker att den blev jättefin ändå.

För er som är sugen på att köpa den, don't think about it! Den är faktiskt redan såld!

Visst blev den fin??