RSS 2.0

Övernattning.
2008-08-11 18:04:05 | | Kommentera här! 0

Hej.
Har inte skrivit något eftersom jag inte har varit hemma på tre dagar. Det har varit utställning och övernattning för hela slanten;) Så hur har det varit? Jo, det har varit bra:) Har varit lite sömnlöst men annars mycket roligt. Vi har badat i den kyliga luften och myst med lurviga kaniner:) och ätit snaskisnask:)

Lördag: Dagen började med kaninutställningen på Skellefteå Travbana. Det var jag, ciss, fanny, hanna, frida, lisa, matilda, madde, johanna, malin#2 och ida. Vi var där och tittade på kaniner, pratade, solade och ja....tittade på kaniner. Under utställningen kände vi alla hur magen kurrade. Vi bestämde oss för att köpa mackor på Subway och gjorde en lista. Ciss, malin, malin, ida och matilda var de som tog bilen och körde till subway:)
 Det tog ett tag, men till slut fick vi våra mackor, precis innan min mage höll på att få kramp;) Det var supergott. 
När alla var mätta och belåtna fortsatte vi att titta på kaniner, köpa lite skålar och snacka kaninsnack.  

Vid utställningens slut var det dags att bege sig iväg till ciss med kaniner och alla tillbehör. När vi var framme satte de som hade kompostgaller upp det och lät kaninerna ta sina förväntansfulla skutt. Vi pratade och så medans de som for till Subway tag sig till och hämtade ett militärtält till övernattningen:) Vi satte upp det sedan och fixade alla madrasser och sovgrejjor:) Det blev inte så mycket fixat med kaninerna, men vi hade skoj ändå:) Vi badade på kvällen och somnade vid typ 00.00.
 
Söndag:
Vakande, packade ihop grejjorna och for till utställningen igen. Där blev det dags att göra samma sak som gårdagen, titta på kaniner och sånt. Det var även prisutdelning då, så vi tittade på den. Sen var det dags att åka hem.
När jag kom hem åt jag och packade lite andra grejjer och for till frida(har sovit där). Vi cyklade till hemmakväll och hyrde film och köpte goooodis. Vi hyrde Linas kvällsbok;) Sen hann vi inte göra så mycket mer innan vi gick och la oss.

Idag: Vi vaknade vid 11 snåret och var jävligt trötta. Dagen gick lite slow, men sitter nu och skriver i full fart.

Ska ta det lugnt nu resten av kvällen.

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback